Είστε εδώ

Λαϊκή Συσπείρωση Έδεσσας

08/04/2019

Η «Λαϊκή Συσπείρωση Έδεσσας» συνεχίζει τις περιοδείες ενημέρωσης & συζήτησης με τους δημότες της Έδεσσας, εν όψη των εκλογών της 26ης Μάη.

Αυτή τη φορά κλιμάκιο υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Μπάμπη Τσιτσάγκα βρέθηκε στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Βεγορίτιδας, όπου αναδείχτηκαν τα σημαντικά προβλήματα επιβίωσης για τους αγρότες (αδιάθετες παραγωγές, χαμηλές τιμές αγροτο-κτηνοτροφικών προϊόντων, ακάλυπτες ζημιές στις παραγωγές από τον ΕΛΓΑ), παράλληλα με τα προβλήματα υποδομών (αγροτική οδοποιία, χαράτσια άρδευσης).

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 6 Απρίλη βρέθηκαν στα καφενεία των χωριών Καρυδιά, Κερασιά, Νησί και Βρυττά και τη Δευτέρα 8 Απρίλη σε Παναγίτσα, Ζέρβη και Άγιο Αθανάσιο.

Ο Μπάμπης Τσιτσάγκας στις περιοδείες του κάλεσε όλους τους κάτοικους των παραπάνω χωριών στη Συγκέντρωση - Παρουσίαση του Συνδυασμού το ερχόμενο Σάββατο 13 Απρίλη στις 7.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Έδεσσας (Βαρόσι ), όπου θα παραβρεθεί και θα χαιρετίσει και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ.Μακεδονίας της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αβραμόπουλος Σωτήρης, παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους από τη Πέλλα.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση