Είστε εδώ

Η Λαϊκή Συσπείρωση στην Έδεσσα

14/04/2019

Η “Λαϊκή Συσπείρωση” πραγματοποίησε Εκδήλωση - Παρουσίαση των θέσεών της για τις επικείμενες τοπικές εκλογές & των υποψήφιων για το Δήμο Έδεσσας και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Έδεσσας (Βαρόσι).

Την εκδήλωση άνοιξε από τους οργανωτές η Σίμου Δέσποινα, δίνοντας το λόγο πρώτα στον υποψ.Δήμαρχο Έδεσσας Τσιτσάγκα Χαράλαμπο (Μπάμπη), που τόνισε στην τοποθέτησή του:
“Συνδημότες και συνδημότισσες, φίλες και φίλοι, σας καλωσορίζω στην αποψινή μας εκδήλωση και σας ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας. Διανύουμε χρονιά πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων, Δημοτικές-Περιφερειακές-Ευρωεκλογές και Βουλευτικές (όποτε αυτές κι αν γίνουν). Εκλογικές αναμετρήσεις που πρέπει ο λαός μας, με βάση την πείρα του από την ίδια του την ζωή, να αξιοποιήσει την ψήφο του να κάνει βήματα μπροστά για την λύση των προβλημάτων που τον απασχολούν.

Σαν “Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Έδεσσας” έχουμε μπροστά μας εκλογική μάχη για την διεκδίκηση της διοίκησης του Δήμου μας. Δήμος που όπως όλοι στην Ελλάδα, λειτουργεί στα πλαίσια των αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων των τελευταίων χρόνων, με τη σειρά ο “Καποδίστριας”, στη συνέχεια ο “Καλλικράτης” και τέλος ο “Κλεισθένης” με τα γνωστά αποτελέσματα για τους Δήμους (Περικοπές χρηματοδότησης μέχρι 60%, ανταποδοτικότητα υπηρεσιών, επιχειρηματικότητα με παραχωρήσεις δημοτικής περιουσίας, περικοπές κοινωνικών παροχών, όχι επενδύσεις σε αντιπλημμυρική & αντισεισμικής προστασία, σε υποδομές υγείας, παιδείας, Παιδικών Σταθμών, ελλείψεις προσωπικού, εξυγίανση με σπρώξιμο στον τραπεζικό δανεισμό, κλειστά μαγαζιά, αγροτιά πριν το ξεκλήρισμα, κλπ.).

Ο Δήμος Έδεσσας με την ανεργία στα ύψη, τη νέα γενιά στη μετανάστευση, τα μικρομάγαζα να περιμένουν τα ψίχουλα από τους τζίρους 3-4 μεγαλοκαταστημάτων, διαλυμένες εργασιακές σχέσεις, μερική και εκ περιτροπής απασχόληση κυριαρχούν. Τα μεροκάματα και οι μισθοί όταν βρίσκονται σε επίπεδα πείνας. Για την αγροτιά και το λαό μας τα χαράτσια και οι φόροι δυσβάσταχτα, οι συντάξεις κόπηκαν στη μέση, η αγροτιά χωρίς τιμές ασφαλείας, χωρίς ουσιαστική προστασία από τον ΕΛΓΑ, απλήρωτοι για μήνες μετά την παράδοση της παραγωγής με τα αγροτικά εφόδια και πετρέλαια πανάκριβα.

Η πρότασή μας σαν “Λαϊκή Συσπείρωση” για δήμαρχο και δημοτική αρχή, που όχι απλά θα διοικεί, αλλά που θα παλεύει μαζί με τον λαό και θα διεκδικεί, πάντα επίκαιρη. Τα τεσσεράμισι χρόνια που πέρασαν είχαμε δημοτική αρχή, αλλά και τους άλλους της αντιπολίτευσης που συμβιβάστηκαν σε όλα όσα οι κυβερνήσεις έδωσαν, με μοναδική φωνή αντίστασης και διεκδίκησης του δικού μας εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου Μιχάλη Φουνταλή.

Μέσα από τον Δήμο πέρασε το τσάκισμα των εργασιακών σχέσεων, τα τετράωρα, τα δίμηνα, τα οκτάμηνα. Επιβάλουν την ανταποδοτικότητα παντού και ο δημότης πληρώνει δεύτερη φορολογία για την ύδρευση, τα τροφεία στους Παιδικούς Σταθμούς, τα δίδακτρα στο Ωδείο, τα εισιτήρια στον αθλητισμό και πολιτισμό, για την αγροτική οδοποιία που είναι σε απαράδεκτα επίπεδα, άρδευση που είναι δυσβάστακτη. Ιδιώτες με αυξημένο κόστος για απορρίμματα , στο ΧΥΤΑ στο βιολογικό καθαρισμό. Οδηγούμε σε ένα οδικό δίκτυο επικίνδυνο για εμάς και τις οικογένειες μας.

Ξεπούλημα φιλέτων δημοτικής περιουσίας, όπως τους Καταρράκτες και την Άνω Εστία, έργα βιτρίνας υποτίθεται για τον τουρισμό. Τουρισμός όμως με έναν στους δύο Έλληνες με χρέη στην εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες, δεν υπάρχει.

Για όλα τα προηγούμενα χρόνια οι άλλες παρατάξεις μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ήταν με την λογική του ρεαλισμού, με την λογική που έλεγε ότι με αυτό που μας δίνουν με αυτό πρέπει να λειτουργήσουμε. Σαν “Λαϊκή Συσπείρωση” αντιταχθήκαμε και καταψηφίσαμε κάθε μέτρο που κάνει δύσκολη τη ζωή των δημοτών μας. Ενημερώναμε τους συμπολίτες μας στις γειτονιές , στους χώρους δουλειάς , στην τοπική αγορά και γενικά τους εργαζόμενους για το τι παλεύουμε και διεκδικούμε. Υπάρχει αποδοχή και εμπιστοσύνη για τον αγώνα που κάνουμε.

Συγκεκριμένα σαν “Λαϊκή Συσπείρωση” εστιάζουμε στους εξής τομείς :

 • Η υγεία αποτελεί κοινωνικό αγαθό και πρέπει να παρέχεται αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν σε όλο της το εύρος (Α’θμια και Β’θμια), στελέχωση όλων των δομών υγείας με επαρκή επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Ενίσχυση σε δομές όπως το “Βοήθεια στο Σπίτι”.
 • Να μη μένει κανένα παιδί εκτός Παιδικών Σταθμών. Στελέχωση με το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό όλων των προνοιακών δομών για το παιδί, τα Νηπιαγωγεία, τα Σχολεία.
 • Απαίτηση ελέγχου σε όλα τα Σχολεία από τους αρμόδιους φορείς και εκπόνηση σχεδίων αντιμετώπισης των προβλημάτων, που ενδεχόμενα εντοπιστούν. Δρομολόγηση αντισεισμικής μελέτης και θωράκισης όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου. Συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος.
 • Το νερό ως δημόσιο αγαθό όχι εμπόρευμα χωρίς τέλη και χαράτσια. Αντικατάσταση του απαρχαιωμένου δικτύου ύδρευσης, όπου χρειάζεται.
 • Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση τους, για το ζήτημα του Αποχετευτικού στο σύνολο του Δήμου.
 • Μελέτες και έργα που είναι απαραίτητα να πραγματοποιηθούν στον δήμο για την αποφυγή σοβαρών προβλημάτων από τα ισχυρά φαινόμενα, αλλά και μέτρων για την προστασία των πολιτών και την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, όσον αφορά την αντισεισμική αντιπλημμυρική και αντιπυρική θωράκιση.
 • Το Οδικό Δίκτυο στα όρια του Δήμου είναι σε τραγική κατάσταση, επικίνδυνο για τις ζωές μας και τις περιουσίες μας. Πλήρη καταγραφή των σημείων όπου χρειάζεται συντήρηση, όπως και μελέτη για αλλαγή οδοστρώματος, όπου απαιτείται.
 • Στήριξη των μικρομεσαίων αγροτών, που πλήττονται πρώτοι απ’ όλους, με κάθε τρόπο ώστε να μείνουν στα χωράφια τους. Μέσα στο Δήμο θα είμαστε πάντα στο πλευρό τους, στηρίζοντας το δίκιο τους, ψηφίζοντας κάθε μέτρο που θα τους βοηθάει. Καταψηφίζοντας αυτά που θα έρχονται και θα οδηγούν στον αφανισμό τους.
 • Στήριξη στους επαγγελματίες και καταστηματάρχες του Δήμου που βιώνουν το μαρτύριο της σταγόνας. Στα χαράτσια και τη φορολόγηση της κυβέρνησης έρχονται να προστεθούν τα υπέρογκα δημοτικά τέλη. Για τους επαγγελματίες του τόπου όποια ελάφρυνση περνά και εξαρτάται από τη διοίκηση του Δήμου, θα έχει τη στήριξη μας. Την κρίση να την πληρώσουν όσοι κέρδισαν πριν απ’ αυτή και κερδίζουν ακόμα και μέσα σ΄ αυτή.
 • Βελτίωση των υπάρχων υποδομών και κατασκευή νέων αθλητικών εγκαταστάσεων εκεί που οι ανάγκες απαιτούν, κατάλληλων για τη φυσική αγωγή και τον αθλητισμό της νεολαίας

Φίλες και φίλοι

Σε όλα αυτά τα προβλήματα μπορεί κανείς να σταθεί “ανεξάρτητος” και να διεκδικεί τον δημαρχιακό θώκο; Δεν πρέπει να πάρει θέση να καταδικάσει τις αιτίες που την γενούν και τους υπεύθυνους, που εν γνώσει τους διαιωνίζουν αυτή τη κατάσταση; Στις επερχόμενες εκλογές οι υποψήφιοι δήμαρχοι των άλλων παρατάξεων είναι υποψήφιοι με κομματική ταυτότητα και ας φοράνε τον μανδύα του “ανεξάρτητου”, κουβαλάνε την πολιτική που στήριξαν όλο το προηγούμενο διάστημα.

Οι μεταγραφές, που έχουν γίνει, δείχνουν τον δρόμο που θα ακολουθήσουν. Έχουν ξεπεράσει και την κινούμενη άμμο, που δημιουργήθηκε από τις μεταγραφές των αστικών κομμάτων στην βουλή.

Τα πεπραγμένα τους δημιουργούν πείρα, δημιουργούν κριτήριο ψήφου σε όλες τις κάλπες. Μην πετάξετε την πείρα σας και το κριτήριο σας στα σκουπίδια, αλλά αξιοποιήστε τα ενάντια σε εκβιαστικά διλήμματα και σε νέες αυταπάτες.

Τώρα δεν δικαιολογείται να πει κανείς δεν ήξερα . Ψηφίστε “Λαϊκή Συσπείρωση” σε Δήμο και Περιφέρεια, ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές, επιλογές που αποτελούν μοναδική απάντηση στην μοιρολατρία & στο συμβιβασμό, στα σχέδια για συνέχιση και κλιμάκωση της αντιλαϊκής επίθεσης μετά της εκλογές”, κατέληξε ο Μπάμπης Τσιτσάγκας.
 

Στη συνέχεια μίλησε ο ο υποψ.Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Αβραμόπουλος Σωτήρης:

Με τη σημερινή μας εκδήλωση, μας δίνεται η δυνατότητα να παρουσιάσουμε ορισμένες από τις προτεραιότητες του συνδυασμού μας, του συνδυασμού της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στην Περιφέρειά μας, αλλά και τους υποψήφιους στην ΠΕ Πέλλας.

Στη βάση αυτή μπορούμε και όλο το επόμενο διάστημα να ανταλλάξουμε ιδέες, απόψεις, για το πώς θα καταφέρουμε να γίνουμε ακόμα πιο αποτελεσματικοί στη διεκδίκηση λύσεων για μια σειρά προβλήματα και εδώ στην περιοχή.

Στις προτεραιότητες μας για την Π.Ε.Πέλλας βρίσκονται απαραίτητα έργα:
Για την προστασία του περιβάλλοντος με την εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων και ελέγχων για το Λουδία και την Τάφρο 66 όπου καταλήγουν εκτός των άλλων και ανεπεξέργαστα λήμματα από τις μονάδες επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων. Επιπρόσθετα, για την προστασία της λίμνης Βεγορίτιδας αλλά και συνολικά για την προστασία των σημαντικών οικοσυστημάτων της περιοχής.
Ακόμα για να λειτουργούν σωστά οι ΧΥΤΑ όπως ο αυτός της Έδεσσας που έχει προβλήματα με διαρροή στραγγισμάτων και για τον οποίο κάναμε παρέμβαση στο Π.Σ, η αποκομιδή απορριμμάτων, να ενισχυθεί η ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή. Η πρόβλεψη που υπάρχει για μεταφορά των σύμμεικτων απορριμμάτων (πράσινοι κάδοι) στη Μ.Ε.Α. του Δυτικού Τομέα Θεσσαλονίκης που θα λειτουργεί από ιδιώτη μέσω ΣΔΙΤ εκτός των άλλων θα επιβαρύνει με επιπλέον κόστος τους δημότες της περιοχής, ενώ κουβαλάει σαν ουρά την επικίνδυνη καύση των απορριμμάτων. Επισημαίνουμε ότι από τα 800 εκ.€ που έχουν δοθεί για τη διαχείριση των απορριμμάτων πανελλαδικά τα τελευταία χρόνια μόνο τα 100 έχουν κατευθυνθεί για να στηριχθεί η ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή.
Για την ολοκλήρωση του αποχετευτικού συστήματος και των ΕΕΛ σε όλη την Π.Ε., έτσι ώστε να καλυφθούν όλα τα χωριά.
Ακόμα για παρεμβάσεις στο τοπικό οδικό δίκτυο, μεγάλα τμήματα του οποίου βρίσκονται σε τραγική κατάσταση, ενώ η αναβάθμιση και ολοκλήρωση του οδικού άξονα Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσα έχει καταλήξει το πιο σύντομο ανέκδοτο. Ο λαός της περιοχής έχει μνήμη και ξέρει πώς να αντιμετωπίσει και προεκλογικές εξαγγελίες αλλά και μια ενδεχόμενη καθυστερημένη ολοκλήρωση του έργου.
Πρώτης προτεραιότητας είναι επίσης έργα αγροτικής οδοποιίας και εγγείων βελτιώσεων για την ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής στο ύψος των αναγκών. Ακόμα η γρήγορη ολοκλήρωση των παρεμβάσεων στο τοπικό δίκτυο ύδρευσης και στις δεξαμενές όλων των χωριών αλλά και η κατασκευή έργων όπως το φράγμα στην Καλή. Όσα ανακοινώνονται και λέγονται ιδιαίτερα προεκλογικά αποκαλύπτουν τις τεράστιες ελλείψεις εν έτη 2020 και μάλιστα σε μια περιοχή με πλούσιο υδάτινο δυναμικό.
Ακόμα έργα για την ανάπτυξη των υποδομών παιδείας, αθλητισμού και πολιτισμού, του εξοπλισμού των μονάδων υγείας αλλά και αναβάθμισης των χώρων πρασίνου, αξιοποίησης των όποιων ελεύθερων χώρων. Ιδιαίτερα για το ζήτημα της υγείας επισημαίνουμε ότι μια ορισμένη χρηματοδότηση που έρχεται μέσω του ΕΣΠΑ και της Περιφέρειας προφανώς και δεν επαρκεί για να καλύψει τις μεγάλες ανάγκες και τις ελλείψεις από την υποχρηματοδότηση που συνεχίζει και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Με δυνατό ΚΚΕ και "Λαϊκή Συσπείρωση" μπορεί να ενισχυθεί το πραγματικό αντίπαλο δέος στο φασισμό και στην ακροδεξιά.

Το όνομα του συνδυασμού μας δεν είναι τυχαίο. Πιστεύουμε πραγματικά ότι μόνο μια ευρεία κοινωνική - λαϊκή συσπείρωση μπορεί σήμερα να "ταράξει τα νερά", να διεκδικήσει πραγματικές λύσεις στα προβλήματα, να ανοίξει το δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Έχουμε τη δυνατότητα να εκλέξουμε περιφερειακό σύμβουλο στην ΠΕ Πέλλας, ο οποίος θα μπορέσει να έχει τη δική του συμβολή, τόσο στην ανάδειξη των προβλημάτων του λαού της περιοχής, όσο και στη διατύπωση προτάσεων για τη διεκδίκηση συγκεκριμένων λύσεων.

Με ισχυρό ΚΚΕ και "Λαϊκή Συσπείρωση" στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μπορούμε να κάνουμε την πραγματική διαφορά, για να δυναμώσει ο αγώνας, η ελπίδα, να ανοίξει ο δρόμος για τη ριζική αλλαγή πορείας που έχει ανάγκη ο λαός μας, η νεολαία», ολοκλήρωσε την ομιλία του ο Σωτήρης Αβραμόπουλος.

Ακολούθησαν σύντομες παρεμβάσεις από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Μπούφκα Γιάννη, συνδικαλιστή στο χώρο των εμποροϋπαλλήλων, με αναφορά στη βαρβαρότητα της δουλειάς στο χώρο των πολυκαταστημάτων και του εμπορίου (ελαστικές μορφές απασχόλησης, μισθοί-επιδόματα, κατάργηση αργιών, κλπ. ) και Ουγγρίνο Αλέκο, γεωπόνο της Περιφέρειας, που αναφέρθηκε στα προβλήματα επιβίωσης των μικρομεσαίων αγροτών αντιπαλεύοντας την ΚΑΠ των “μεγάλων αγροτικών εκμεταλλεύσεων”.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στο Δήμο Έδεσσας :
1. Γαϊσίδης Παναγιώτης: Ιδιωτικός Υπάλληλος
2. Γαλαμάρας Θεόδωρος: Αγρότης
3. Γάτσος Νίκος: Οικοδόμος
4. Γεωργίου Κωνσταντίνος: Συνταξιούχος Δ.Ε.Η.
5. Γιάγκου Πασχαλίνα ( Λίνα ): Αγρότισσα
6. Γκίρμπας Ηλίας: Γεωπόνος - Αγρότης
7. Γούλιος Ιωάννης: Μάγειρας
8. Δουϊτσης Μανώλης: Εργαζόμενος στον Επισιτισμό
9. Θεοδώρου Μαρία: Εργαζόμενη στον Επισιτισμό
10. Θώμογλου Ευστρατία: Συνταξιούχος Βρεφονηπιοκόμος
11. Γκίνου Ελισσάβετ Βέτα: Συνταξιούχος Εργάτρια
12. Καραβίτης Συμεών (Σίμος): Αγρότης
13. Καραθάνος Γιώργος: Οδοντίατρος
14. Κεσίσογλου Βασίλης: Συνταξιούχος Αυτοαπασχολούμενος
15. Κετικίδου Αλέκα: Εργάτρια
16. Κωνσταντινίδης Στέφανος: Μάγειρας
17. Ρώσση Χρυσάνθη: Τελειόφοιτος Οικονομικού
18. Κεσίσογλου Γιώργος: Βιομηχανικός Εργάτης
19. Κετικίδης Παύλος: Ελαιοχρωματιστής
20. Λυτρίδης Νίκος: Τελειόφοιτος Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός
21. Μάντη Μαρία: Αυτοαπασχολούμενη
22. Μαρίνος Δημήτρης: Συνταξιούχος Οικοδόμος
23. Μητσαράκη Μαρίνα: Λογίστρια
24. Νούκα Ευτέρπη: Άνεργη
25. Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος: Αγρότης
26. Παπαϊωάννου Γιώργος: Αγρότης
27. Πασσαλής Αθανάσιος: Εργαζόμενος Δ.Ε.Η.
28. Πουρδάνης Αντώνης: Πτυχιούχος Δομικών Έργων - Ιδιωτ.Υπάλληλος
29. Φουνταλή Χριστίνα: Πτυχ/χος Πληροφορικής,ΥπάλληλοςΤηλεπικοινωνιών
30. Ρώσση-Κωνσταντινίδου Ελένη: Άνεργη
31. Σαλονικίδου Αναστασία (Τασούλα): Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
32. Σανίδας Αργύρης: Γιατρός, ειδικευόμενος Γενικής Ιατρικής
33. Σαπουνάς Ευάγγελος: Σιδεράς
34. Σαπουντζή Αναστασία: Οικιακά
35. Σουρουτζόγλου Γεωργία: Οικιακά
36. Συμεωνίδης Νίκος: Γεωπόνος
37. Τζόρου Μαρία: Συνταξιούχος Γιατρός-Πνευμονολόγος
38. Τουρλάκης Πέτρος: Οδηγός Διεθνών Μεταφορών
39. Τύπος Χριστόδουλος: Αγρότης
40. Φουνταλής Μιχάλης: Συνταξιούχος Δ.Ε.Η.- Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Έδεσσας
 
 
Και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι από την Π.Ε.Πέλλας (αλφαβητικά)
1. Γκίρμπας Σταύρος: Είναι 60 χρονών και παντρεμένος με 3 παιδιά. Είναι αγρότης και κατοικεί στην Άρνισσα . Διετέλεσε πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Άρνισσας.
2. Καλαιτζής Μιχάλης: Είναι 36 χρονών και κατοικεί στα Γιαννιτσά. Εργάζεται ως δάσκαλος στο Παλαίφυτο του νομού Πέλλας. Είναι γραμματέας της ΤΕ Πέλλας και μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
3. Μπούφκας Γιάννης: Είναι 35 χρονών. Γεννήθηκε στα Γιαννιτσά ,έχει φοιτήσει στη σχολή εμποροπλοιάρχων και συνεχίζει τις σπουδές του στο ανοιχτό πανεπιστήμιο στο τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών. Ιδιωτικός υπάλληλος, εργάζεται ως αποθηκάριος στην εταιρία LIDI. Είναι γενικός γραμματέας στο σωματείο εργαζομένων στα LIDI και μέλος του κλαδικού σωματείου εμπορουπαλλήλων στη Θεσσαλονίκη.
4. Ουγγρίνος Αλέκος: Είναι 56 χρονών και κατοικεί στα Καλύβια -Σκύδρας. Εργάζεται ως γεωπόνος στη διεύθυνση αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής της ΠΕ Πέλλας στα Γιαννιτσά. Πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Γιαννιτσών της Πανελλήνιας ένωσης γεωπόνων δημοσίων υπαλλήλων( ΠΕΓΔΥ) , μέλος του Διοικητικού Συμβουλίο της Π.Ε.Γ.Δ.Υ. και μέλος του τοπικού συμβουλίου Πέλλας του συλλόγου εργαζομένων περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας(ΣΕΠΕΚΕΜ) . Μέλος της ΤΕ Πέλλας του ΚΚΕ . Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών.
5. Παπαδοπούλου Ελένη: Είναι 23 χρονών. Απόφοιτη του τμήματος ψυχολογίας ΑΠΘ . Κατάγεται από τον Εξαπλάτανο του νομού Πέλλας. Είναι μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.
6. Φουνταλή Αναστασία: Είναι 40 χρονών ,παντρεμένη και μητέρα 1 παιδιού. Κατοικεί στην Έδεσσα και είναι αδιόριστη εκπαιδευτικός-φυσικός.
7. Χατζηβασιλειάδου Καίτη: Είναι 40 χρονών και κατοικεί στα Γιαννιτσά. Πτυχιούχος του οικονομικού τμήματος του ΑΠΘ και διατηρεί λογιστικό γραφείο στα Γιαννιτσά. Είναι μέλος της ΤΕ Πέλλας του ΚΚΕ.

Plain text

 • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
 • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
 • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση