Είστε εδώ

Ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης στην Κρύα Βρύση

14/04/2019

Συνάντηση με τους παρόντες υποψηφίους Κοινοτικούς και Δημοτικούς Συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης είχε σήμερα το μεσημέρι ο Επικεφαλής του συνδυασμού «Πέλλα Μπροστά» και υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Ο Συνδυασμός «Πέλλα Μπροστά» θα κατέλθει με πλήρη ψηφοδέλτια σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Πέλλας και για αυτό το λόγο είναι απαραίτητες οι συναντήσεις για τον συντονισμό των δράσεων και όλων των υποψηφίων. Παρόμοιες συναντήσεις θα γίνουν και στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεόδωρος Θεοδωρίδης έκανε ένα μικρό απολογισμό των δράσεων του συνδυασμού το τελευταίο χρονικό διάστημα και ζήτησε από όλους τους παρευρισκόμενους να εντείνουν τις προσπάθειές τους για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όλοι μαζί θα δώσουμε την μάχη για την επανεκκίνηση των Κοινοτήτων του Δήμου μας. Όλοι μαζί θα αναστρέψουμε το κλίμα δυσαρέσκειας των κατοίκων της περιφέρειας, τα τελευταία εννιά χρόνια, από την απερχόμενη δημοτική αρχή. Θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα της καθημερινότητας γιατί αυτό είναι ένα μεγάλο στοίχημα για εμάς. Καθαριότητα, χώροι άθλησης και χώροι ψυχαγωγίας για τα παιδιά μας είναι από τις βασικές προτεραιότητες. Εμείς θα εμπιστευτούμε όλους τους Προέδρους των Κοινοτήτων από όποια παράταξη και εάν εκλεγούν. Θα το κάνουμε έμπρακτα ενεργοποιώντας, μετά από εννιά χρόνια, την παγία προκαταβολή ανά Κοινότητα για να μπορούν να λύνονται άμεσα προβλήματα που χρειάζονται μικρά ποσά για να αντιμετωπιστούν. Παράλληλα θα υιοθετήσουμε την ανταποδοτικότητα των εσόδων από την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των Κοινοτήτων προς όφελος των κατοίκων της περιοχής».

Στην συνέχεια το λόγο έλαβαν οι υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι του Αγίου Λουκά, της Ακρολίμνης, των Εσωβάλτων, της Κρύας Βρύσης και του Σταυροδρομίου και οι οποίοι συμφώνησαν στο μεγάλο βαθμό δυσαρέσκειας των κατοίκων των Κοινοτήτων από την καθημερινότητα και την απερχόμενη δημοτική αρχή. Τονίστηκαν ιδιαίτερα η εσωστρέφεια, ο συγκεντρωτισμός, η απομόνωση και η ανικανότητα για την επίλυση μικρών προβλημάτων. Όλα αυτά και σε συνδυασμό με μια κακή ερμηνεία του «Καλλικράτη» οδήγησαν τις Κοινότητες, σε εγκατάλειψη. Έδωσαν μάλιστα την υπόσχεση ότι από αυτή την εγκατάλειψη θα βγούμε και θα πάμε την Πέλλα Μπροστά για το καλό του τόπου μας.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις των υποψηφίων Κοινοτικών Συμβούλων που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση