Είστε εδώ

Εγκαίνια 4ης Ανθοέκθεσης Δήμου Σκύδρας

18/04/2019

Μέσα στη λαμπερή, γιορταστική ατμόσφαιρα της πλατείας Σαφραμπόλεως πραγματοποιήθηκαν, την Τρίτη 16 Απριλίου 2019, τα εγκαίνια της 4ης Ανθοέκθεσης Σκύδρας που διαρκεί έξι ημέρες, μέχρι την Κυριακή 21 Απριλίου 2019.

Κόσμος πολύς συμμετείχε στον αγιασμό που τελέστηκε από τους σεβαστούς μας πατέρες. Η Δημοτική Φιλαρμονική εμπλούτισε με τις μελωδίες της την τελετή αποσπώντας τα εύσημα από τους παρισταμένους.

Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου μας χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα. Ακολούθησε η περιήγηση στα περίτεχνα και πολύχρωμα περίπτερα που προετοίμασαν με γούστο οι εκθέτες μας.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου στο χαιρετισμό της τόνισε, μεταξύ των άλλων τα εξής:
«…καταρχάς θέλω να σας εκφράσω τη μεγάλη μου χαρά και την ικανοποίηση που είστε εδώ μαζί μας και συμμετέχετε σ΄αυτήν την μεγάλη και όμορφη εκδήλωση.
Βιώνοντας την καθημερινή πίεση και το άγχος του σύγχρονου τρόπου ζωής, αναζητούμε δημιουργικές πρωτοβουλίες και διεξόδους για να εξωτερικεύσουμε τον ψυχικό μας κόσμο και να δώσουμε νόημα, εικόνα και έκφραση στα συναισθήματά μας, στη ζωή μας.

Βασικό μας μέλημα να ενισχύσουμε τους κοινωνικούς θεσμούς, την αλληλεγγύη, την εθελοντική δράση, να προωθήσουμε ενέργειες και πράξεις αγάπης και σεβασμού στο περιβάλλον.
Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν ως Δημοτική Αρχή καθιερώσαμε και την Ανθοέκθεση Σκύδρας και είμαστε περήφανοι που φτάσαμε με τη δύναμη του Θεού στην 4η κατά σειρά Ανθοέκθεση. Μια πλούσια κοινωνική, περιβαλλοντική, οικολογική και εκπαιδευτική πρωτοβουλία.

Να ευχαριστήσω ολόθερμα όλες κι όλους εσάς τους καλεσμένους, τις συμπολίτισσες, τους συμπολίτες και τους επισκέπτες μας που συμμετέχετε ενεργά στις εκδηλώσεις μας.
Εύχομαι μαζί με τα λουλούδια της φετινής ανθοέκθεσης να ανθίσουν και οι καρδιές μας.
Να είμαστε όλοι γεροί και του χρόνου, εφόσον είμαστε γεροί να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε και πάλι εδώ για την 5η Ανθοέκθεση Σκύδρας».

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.