Είστε εδώ

Πορίσματα ΕΛΓΑ και αναγγελία ζημιάς στην Αγροσυκιά

19/04/2019
Αναγγελία ζημιάς από χαλαζόπτωση στις 18/04/2019 στην Αγροσυκιά
Σας ενημερώνουμε ότι η υποβολή των δηλώσεων ζημιάς θα γίνει μέχρι 10/05/2019 στον κατά τόπους ανταποκριτή, εκτός του διαστήματος 25/04/2015 έως και 02/05/2019 λόγω αργιών - αδειών

 
Ο ΕΛΓΑ απέστειλε σήμερα τον πίνακα με τα πορίσματα εκτίμησης των ζημιών από το ζημιογόνο αίτιο ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ της 16/8/2018 στις καλλιέργειες παραγωγών της Δ/ΤΚ ΑΓΡΟΣΥΚΕΑΣ.

Τα πορίσματα είναι στη διάθεση των εδιαφερόμενων παραγωγών για 10 ημερολογιακές ημέρες, δηλαδή μέχρι την 29 Απριλίου 2019.
Κάθε ενδιαφερόμενος παραγωγός μπορεί να πληροφορηθεί τα πορίσματα των πραγματογνωμοσυνών και όποιος διαφωνεί με αυτά, μπορεί να υποβάλλει αίτηση επανεκτίμησης μέσα στην παρακάτω προθεσμία των 10 ημερολογιακών ημερών.

Χρονικό διάστημα υποβολής ενστάσεων
από 19/04/2019 έως 29/04/2019

Ο πίνακας αυτός περιέχει μόνο τα αποτελέσματα των επιτόπιων πραγματογνωμοσυνών που διενήργησαν οι γεωπόνοι εκτιμητές του ΕΛ.Γ.Α. στα αγροτεμάχια, όπως αυτά δηλώθηκαν από τους καλλιεργητές τους.
Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζει την αποζημιώσιμη παραγωγή των ζημιωθέντων αγροτεμαχίων και το ύψος της αποζημίωσης που προκύπτει από αυτή και δε δημιουργεί δέσμευση στον Οργανισμό για καταβολή αποζημίωσης.

Υπενθυμίζουμε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την καταβολή της σχετικής αποζημίωσης είναι:
η εμπρόθεσμη υποβολή από τον παραγωγό Δήλωσης Καλλιέργειας/Εκτροφής στην οποία θα αναφέρονται οι ζημιωθείσες καλλιέργειες.
η εμπρόθεσμη καταβολή της αντίστοιχης ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ ΕΛ.Γ.Α.

Ο Ανταποκριτής ΕΛΓΑ

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση