Είστε εδώ

Ο Τζιτζικώστας στη Σκύδρα

06/05/2019


Επίσκεψη σε περιοχές του Δήμου Σκύδρας πραγματοποίησε σήμερα ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Αρχικά ο κ. Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης στην Πέλλα, επισκέφτηκε τα Σεβαστιανά, όπου συνομίλησε με κατοίκους για τα ζητήματα της καθημερινότητάς τους και επισήμανε τη σπουδαιότητα της νέας παρέμβασης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην επαρχιακή οδό Σκύδρας – Σεβαστιανών: «Πρόκειται για ένα από τα ζητήματα που απασχολεί την τοπική κοινωνία, όπως άλλωστε και όλους εμάς, καθώς αφορά στην οδική ασφάλεια και τις καθημερινές μετακινήσεις των πολιτών της περιοχής».

Στη συνέχεια ο κ. Τζιτζικώστας μετέβη στο Ριζό, κάνοντας στάση στην είσοδο του χωριού, όπου βρίσκεται το μνημείο Ποντιακής Λύρας, ένα τοπόσημο ανεκτίμητης συμβολικής αξίας για τους Πόντιους, που υπενθυμίζει τον διαρκή αγώνα για την καθολική αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Αρσένι, το Λουτροχώρι και ακολούθως τη Σκύδρα.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση