Είστε εδώ

Έκθεση Φωτογραφίας και Ζωγραφικής στην Έδεσσα

07/05/2019

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Έδεσσας Γιαννιτσών και ο Δήμος Έδεσσας πραγματοποιούν και σας προσκαλούν για 5η συνεχόμενη χρονιά στην Έκθεση Φωτογραφίας και Έκθεση Ζωγραφικής.
Οι δύο Εκθέσεις θα λειτουργήσουν από κοινού, μεταξύ 14 και 19 Μαΐου 2019 στο Χατζηγιάννειο (Μικρά Καταρρακτάκια) στην Έδεσσα από τις 10 - 12πμ και τις 7 - 9μμ.

Οι ανωτέρω δράσεις εντάσσονται στις εαρινές εκδηλώσεις του Δήμου Έδεσσας και πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τον εκπαιδευτή φωτογραφίας Γεώργιο Σπυρίδη και τον ζωγράφο Απόστολο Χολέβα.

  • Η Έκθεση Φωτογραφίας αφορά σε 70 φωτογραφικά έργα εκπαιδευμένων ερασιτεχνών φωτογράφων φίλων του Κέντρου μας, οι οποίοι πήραν μέρος στο φετινό δίμηνο Εργαστήριο Φωτογραφίας του ΚΠΕ Έδεσσας Γιαννιτσών.
  • Η Έκθεση Ζωγραφικής φιλοξενεί 40 ατομικά έργα με άνθη / ακουαρέλες του Απόστολου Χολέβα.

Το Κ.Π.Ε. Έδεσσας Γιαννιτσών, κατά τη διάρκεια των Εκθέσεων, με εργαλείο τη φωτογραφία και τη ζωγραφική, θα υλοποιεί 30λεπτα εκπαιδευτικά προγράμματα με τίτλο «φωτογραφίΖΩ ΟΜΟΡΦΑ στην ΕΔΕΣΣΑ & ακουαρΈΛΑ στην ΑΥΛΗ ΜΟΥ».

Σκοπός των δράσεων είναι:
α) να αναδειχθούν η φωτογραφία και οι ζωγραφικοί πίνακες ως εργαλεία εξοικείωσης των επισκεπτών με το ανθρωπογενές και φυσικό περιβάλλον,
β) να επιτευχθεί καλλιέργεια επικοινωνιακών δεξιοτήτων, ώστε να κινητροδοτηθούν οι επισκέπτες μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί για γνώση, μάθηση και συνεργασία αναφορικά με το φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον και τις σχέσεις/αλληλεπιδράσεις που αναπτύσσονται μέσα σε αυτά και
γ) να διευκολυνθεί η προσέγγιση του επισκέπτη με τον υλικό και άυλο πολιτισμό μέσω της εικόνας.

Σας περιμένουμε!

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση