Είστε εδώ

Καθημερινές επαφές Καστερίδη με δημότες

11/05/2019

Καθημερινές επαφές με πολίτες του Δήμου Πέλλας έχει ο υποψήφιος δήμαρχος Στάθης Καστερίδης και οι συνεργάτες του λίγες μέρες πριν από τις κάλπες της Κυριακής 26 Μαΐου. Η προεκλογική περίοδος βρίσκεται σε εξέλιξη μετά και τις επίσημες καταθέσεις των ψηφοδελτίων από τους συνδυασμούς που θα συμμετέχουν στις εκλογές.

Ο υποψήφιος δήμαρχος ενημερώνεται για τα προβλήματα του δήμου για τα οποία λόγω της αυτοδιοικητικής του παρουσίας τόσα χρόνια έχει προτείνει λύσεις στο δημοτικό συμβούλιο που δεν εισακούστηκαν ποτέ. Αντίθετα, η καθημερινότητα του πολίτη έγινε χειρότερη, ενώ μεγάλα σημαντικά έργα που αφορούσαν σχολικά κτίρια και έργα ανάπτυξης χάθηκαν.

Το έντυπο πρόγραμμα του συνδυασμού με παρουσίαση προτάσεων σε θέματα υποδομών, αθλητισμού, αγροτικής ανάπτυξης, παιδείας και υγείας, τουρισμού και πολιτισμού, αλλά και σε κάθε τομέα που αφορά τον πολίτη της Πέλλας, θα μοιραστεί στους κατοίκους του δήμου την ερχόμενη εβδομάδα μαζί με την παρουσία όλων των υποψηφίων συμβούλων σε κάθε γωνιά της Πέλλας.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση