Είστε εδώ

Απουσία: έκθεση φωτογραφίας στα Γιαννιτσά

20/05/2019

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών. Μετά τις παραστάσεις των χορευτικών τμημάτων και των χορωδιών σειρά πήρε η έκθεση Φωτογραφίας που θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 25 Μαΐου 2019.

Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά 6:00 - 9:30 μ.μ. στο 2ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου «Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης» της ενορίας Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών και έχει τίτλο: "Απουσία". Ήδη από την πρώτη μέρα των εγκαινίων πλήθος κόσμου θαύμασε τα έργα των μαθητών των σεμιναρίων. Στην έκθεση συμμετέχουν 28 μαθητές των σεμιναρίων με 56 έργα. Κάθε έργο συνοδεύεται από μικρό κείμενο, το οποίο ερμηνεύει την φωτογραφία και εμβαθύνει στο νόημά της.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε στα εγκαίνια ο προϊστάμενος του Ι. Ναού, Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Σπυρίδης, αναφέρθηκε στην τετραετή πορεία των σεμιναρίων, στις δράσεις της ενορίας αλλά και στην ιδιαίτερη συμβολή της υπεύθυνης των μαθημάτων Φανής Τουμπουλίδου. Όπως τόνισε, η μεθοδικότητα, η εφευρετικότητα και το μεράκι της έδωσαν στους μαθητές τις τεχνικές γνώσεις, το κίνητρο και την έμπνευση να δημιουργήσουν μία έκθεση με ενδιαφέροντα και ξεχωριστά έργα. Επίσης τόνισε, ότι η φωτογραφία παγώνει τον χρόνο και, παρόλο που είναι στατική, δίνει την δυνατότητα να εμβαθύνουμε και να μάθουμε πολλά για τον τόπο, την περιοχή, τα συναισθήματα και τον πολιτισμό.

Τέλος η υπεύθυνη των σεμιναρίων, Φανή Τουμπουλίδου ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για τον χρόνο και τον κόπο που κατέβαλαν καθώς και τους χορηγούς της έκθεσης.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση