Είστε εδώ

Σηφάκης: «το κλίμα έχει αλλάξει»

21/05/2019

Ο Γιάννης Σηφάκης συνοδευόμενος από έξι υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού «Κοιτάμε μπροστά» με επικεφαλής το Χρήστο Γιαννούλη περιόδευσε την Δευτέρα στην Αριδαία και σε οικισμούς της Αλμωπίας.
Η περιοδεία αφορούσε στην υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές καθώς και την υποστήριξη του συνδυασμού «Κοιτάμε μπροστά» στις Περιφερειακές εκλογές για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Το πολιτικό κλίμα έχει αλλάξει, τα παραμυθάκια τελειώνουν, ας ετοιμαστούν όλοι για νίκη - έκπληξη
 
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πέραν των προσδοκιών, καμιά σχέση με το κλίμα που προσπαθούν να καλλιεργήσουν δύο χρόνια τώρα πανελλαδικά και τοπικά ΜΜΕ. Η επίπτωση των θετικών εξελίξεων στην οικονομία μετά την έξοδο από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018 που άρχισε να φαίνεται στην τσέπη των πολιτών, τα τελευταία θετικά μέτρα με την καταβολή της 13ης σύνταξης, η μείωση των τιμών σε ηλεκτρικό ρεύμα, των τιμών στα τρόφιμα και στην εστίαση, οι 120 δόσεις για τις υποχρεώσεις σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία για χιλιάδες επαγγελματίες και στην Πέλλα, η ένταξη της Πέλλας σε εθνικούς σχεδιασμούς μετά από δεκαετίες πλήρους εγκατάλειψης, η σταδιακή «αποκάλυψη» του αντικοινωνικού προγράμματος της ΝΔ έχουν αλλάξει τελείως το πολιτικό κλίμα ενισχύοντας καθημερινά και περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια του για την Ευρώπη των λαών, την Ελλάδα των πολλών.
 
Οι πολίτες δεν επιθυμούν να γυρίσουν πίσω σε πολιτικές που οδήγησαν την χώρα στην χρεωκοπία, σε πολιτικές ΔΝΤ που προωθεί η ΝΔ με κατάργηση της 13ης σύνταξης, κατάργηση των ελαφρύνσεων της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας, 7ήμερη εργασία, κατάργηση του δώρου Χριστουγέννων, εργασιακή ζούγκλα και ιδιωτικοποίηση της υγείας και της κοινωνικής ασφάλισης.
Κατανοούν ότι η χώρα έχει αλλάξει σελίδα και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αποδίδει στην μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία που επλήγη στα μνημονιακά χρόνια ότι περιθώριο δημοσιονομικό δημιουργείται. Κατανοούν ότι μόνο η υπερψήφιση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία στις Ευρωεκλογές μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά, μπορεί να συμβάλει στις αναγκαίες πολιτικές για τους πολλούς και όχι για τις ελίτ στην χώρα μας.
 
Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω, η Πέλλα δεν γυρίζει πίσω.
 
Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές θα γράφει πάνω 13η σύνταξη, μέτρα ελάφρυνσης της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας, πολιτική παραγωγικής ανασυγκρότησης και δίκαιης ανάπτυξης με αναβαθμισμένη την θέση των εργαζομένων.

 

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.