Είστε εδώ

Αναστολή κινητοποιήσεων στα διαγνωστικά κέντρα

13/06/2019

Τέλος στην ταλαιπωρία των ασφαλισμένων έδωσε το Συντονιστικό 'Οργανο των Διαγνωστικών Κέντρων, το οποίο συνεδρίασε το απόγευμα στον Ιατρικό Σύλλογο της Αθήνας μετά τη νέα συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας.

Οι εκπρόσωποι των Διαγνωστικών Κέντρων και Εργαστηρίων αποφάσισαν να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους, με το σκεπτικό να μην ταλαιπωρηθούν οι ασθενείς και οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ.

Στη σύσκεψη αξιολογήθηκαν οι προτάσεις του Υπουργού Υγείας, οι ιδιαιτερότητες της χρονικής συγκυρίας που διανύουμε καθώς και οι ανάγκες των ασφαλισμένων. Αξιολογήθηκε ως θετικό το γεγονός ότι ο Υπουργός Υγείας αναγνώρισε το δίκαιο αίτημα του εργαστηριακού κλάδου, μίλησε για αύξηση του προϋπολογισμού για την υγεία, εκ των οποίων μάλιστα το μεγαλύτερο ποσοστό θα διατεθεί για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και ειδικά για τις διαγνωστικές εξετάσεις.

Οι παριστάμενοι τόνισαν ότι οι δεσμεύσεις αυτές αποτελούν παρακαταθήκη και για την επόμενη κυβέρνηση, από την οποία ο εργαστηριακός κλάδος θα διεκδικήσει τα δίκαια αιτήματά του, με την ίδια ενότητα και αποφασιστικότητα.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση