Είστε εδώ

Εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ στην Έδεσσα

06/11/2019

«Είμαι νέος και θέλω να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση» ήταν το θέμα της εκδήλωσης που διοργάνωσε την Κυριακή στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας η ΟΝΝΕΔ.

Αφορμή στάθηκε ο Χάρης Γερεμτζές CEO & Co-Founder της start-up εταιρείας Aidplex, για να αναλάβει η ΟΝΝΕΔ την πρωτοβουλία να αναδείξει τις πτυχές και τις προοπτικές που έχουν οι νέοι στον τομέα της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Με τη συνδρομή του Δήμου τον οποίο η ΟΝΝΕΔ ευχαρίστησε για την φιλοξενία και του Επιμελητηρίου Πέλλας ξεκίνησε η συζήτηση στην οποία συμμετείχαν πλήθος νέων, μελών και μη της ΟΝΝΕΔ.

Στο πάνελ το οποίο συντόνιζε ο Υπεύθυνος Νεανικής Επιχειρηματικότητας και καταπολέμησης ανεργίας Ρίζος Θοδωρής Χαδούλης, συμμετείχαν εκτός από τον Χάρη Γερεμτζέ, ο Γεώργιος Βλαδίκας Ειδικός Συνεργάτης του Επιμελητηρίου Πέλλας, η επιχειρηματίας Αθηνά Διαμαντή και ο Αλέξανδρος Πασχάλης Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Διοικητικού, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Έδεσσας και start-upper.

Χαιρετισμό στα μέλη της ΟΝΝΕΔ απεύθυναν ο βουλευτής Ν. Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Πέλλας Δάνης Τζαμτζής, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Δημητριάδης καθώς και ο Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της ΟΝΝΕΔ Βασίλης Γακόπουλος.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση