Είστε εδώ

Ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών παίζει μπάσκετ

15/11/2019

«Πλούσιο» αγωνιστικά και αυτό το Σαββατοκύριακο για το Τμήμα Basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών

Με ένα ακόμη Σαββατοκύριακο πλούσιο σε αγωνιστικές δράσεις συνεχίζει τις δραστηριότητές του το Τμήμα Basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών.

Το δεύτερο τμήμα Μίνι (γεννηθέντες το 2006) του Συλλόγου «ανοίγει την αυλαία» των αγώνων το Σάββατο 16/011/2019 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στο κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς, όπου θα συναντηθεί με την ομάδα της «Κούπα» για το Τουρνουά «Μίνι» της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.

Το Ανδρικό Τμήμα συνεχίζει τις υποχρεώσεις του συλλόγου την ίδια μέρα, Σάββατο, 16/11/2019, στις 6.00 το απόγευμα, όπου θα αγωνιστεί στο κλειστό γυμναστήριο του Κολινδρού με την ομάδα του «Α.Σ. Κολινδρού» για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ .

Την Κυριακή 17/11/2019 και ώρα 10:00 το πρωί, την «αυλαία» των παιχνιδιών θα κλείσει το πρώτο Τμήμα Μίνι (γεννηθέντες το 2005) του Συλλόγου που θα συμμετέχει και αυτό στο τουρνουά «Μίνι» που διοργανώνει η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕΜ., καθώς ο σύλλογος στο συγκεκριμένο τουρνουά παίρνει μέρος με δύο ομάδες. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Αιγινίου, με αντίπαλο την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα του «Α.Ο.Κ. Αιγινιακός».

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.