Είστε εδώ

Εφεδρική γεώτρηση της Τ.Κ. Τσακώνων-Χρύσας-Ροδωνιάς

09/12/2019

Ανακοίνωση για την εφεδρική γεώτρηση της Τ.Κ. Τσακώνων-Χρύσας-Ροδωνιάς

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλμωπίας ενημερώνει τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Τσακώνων - Χρύσας - Ροδωνιάς ότι, περιστασιακά θα είναι σε λειτουργία η αρδευτική γεώτρηση του χωριού με σκοπό τη χρήση νερού ως πόσιμο, λόγω βλάβης της κύριας γεώτρησης.

Συγκεκριμένα, η αρδευτική γεώτρηση θα λειτουργεί σε πρώτη φάση για ύδρευση περίπου 8 ώρες την ημέρα στην Τοπική Κοινότητα Τσακώνων-Χρύσας-Ροδωνιάς και στην πορεία αν το νερό επαρκεί οι ώρες θα μειωθούν.

Σημαντικό δε, αποτελεί το γεγονός να σας αναφέρουμε ότι, το χρονικό διάστημα λειτουργίας της αρδευτικής γεώτρησης εξαρτάται από την έγκριση χρηματοδότησης από το ΥΠΕΣ για την ανόρυξη νέας υδρευτικής γεώτρησης. Η υπηρεσία μας έχει λάβει βεβαίωση ότι, η έγκριση θα επιτευχθεί αναμένοντας έτσι συγκεκριμένη ημερομηνία ώστε να προχωρήσει στις απαραίτητες μελέτες.
Συνεπώς, η χρήση της γεώτρησης για ύδρευση θα είναι πρόσκαιρη και η λειτουργία της θα σταματήσει πριν την έναρξη της αρδευτικής περιόδου.

Έχοντας ευθύνη απέναντι στους συμπολίτες μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι το νερό της εφεδρικής γεώτρησης έχει ελεγχθεί και μπορεί να χρησιμοποιείται, ως πόσιμο.

Σας ευχαριστούμε.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση