Είστε εδώ

Κοινωνικοί και Αναπτυξιακοί Φορείς της Πέλλας

11/12/2019

Ορισμός εκπροσώπων της Περιφέρειας σε σημαντικούς Κοινωνικούς και Αναπτυξιακούς Φορείς της Π.Ε. Πέλλας

Στην τελευταία Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ορίστηκαν οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας σε σημαντικούς Κοινωνικούς και Αναπτυξιακούς Φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, ως εξής:

Στην Αναπτυξιακή Πέλλας, Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. (ΑΝ.ΠΕ.), ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Πέτρος Ζέρζης, ως τακτικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στον Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Βόρα, Πάικου και Βερμίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής (τακτικό μέλος) και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Πέτρος Ζέρζης (αναπληρωματικό μέλος).

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Πέλλας «Όραμα», ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Πέτρος Ζέρζης (τακτικό μέλος) και ο Αντιπεριφερειάχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής (αναπληρωματικό μέλος).

Σε σχετική δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας υπάρχει ένα μεγάλο δίκτυο φορέων και προσώπων που, ο καθένας με τον δικό του ρόλο, συμβάλλουν στην ανάπτυξη και ευημερία της περιοχής. Ο ορισμός των εκπροσώπων της Περιφέρειας σε τρεις πολύ σημαντικούς φορείς με πεδίο δραστηριοποίησης την τοπική κοινωνία, οικονομία και περιβάλλον ανοίγει το δρόμο για δράσεις και έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Εύχομαι υγεία και επιτυχία στο έργο των ανθρώπων που στελεχώνουν τους συγκεκριμένους φορείς. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχηθώ στο νέο Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Βόρα, Πάικου και Βερμίου, να είναι καλοστέργιοτος και να ζητήσω από την τοπική κοινωνία να συνδράμουμε, μ’ όλες τις δυνάμεις και μέσα που διαθέτουμε, στο έργο του. Η λειτουργία του νέου Φορέα αποτελεί εγγύηση για την προστασία ευαίσθητων και σημαντικών οικοσυστημάτων της Πέλλας στα οποία βασίζεται η βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής».

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση