Είστε εδώ

Κάλαντα στον δήμαρχο Αλμωπίας

25/12/2019

Ευχάριστες επισκέψεις δέχτηκε ο δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης με αφορμή την εορταστική περίοδο που διανύουμε.

Οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας, επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο μαζί με τους εκπαιδευτικούς την Παρασκευή, ψάλλοντάς σε αυτόν και στον αντιδήμαρχο Παιδείας Δημήτριο Γιάντση, πρώτοι τα κάλαντα και διαβάζοντας επιστολές με αιτήματα για το σχολείο. Ακολούθησαν οι μαθητές και το προσωπικό του ΕΠΑΛ Αριδαίας, οι οποίοι ευχήθηκαν με τη σειρά τους στον δήμαρχο καλές γιορτές και έψαλλαν τα κάλαντα, συνοδεία μουσικών οργάνων.

Ακόμη, ο δήμαρχος επισκέφτηκε μαζί με τον αντιδήμαρχο Παιδείας Δημήτριο Γιάντση το ΚΔΑΠμεΑ «Ηλιαχτίδα» όπου τα παιδιά του έψαλλαν τα κάλαντα και τους δώρισαν προσωπικές του δημιουργίες. Στη συνέχεια δέχτηκε μαζί με τον πρόεδρο του ΔΣ Δημήτριο Βέσκο δώρα κι ευχές από τους μαθητές και το προσωπικό του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας. Ο δήμαρχος ευχήθηκε στα παιδιά καλές γιορτές και υγεία σε αυτούς και το προσωπικό που με τη σειρά του ευχαρίστησε τον δήμαρχο για τη στήριξη.

Τέλος, τα κάλαντα στα ποντιακά άκουσε ο δήμαρχος από την Εύξεινο Λέσχη Αριδαίας με ευχές για καλή κι ευτυχισμένη χρονιά. Ο δήμαρχος κέρασε τα μέλη της Ευξείνου Λέσχης εορταστικά εδέσματα και επεσήμανε την πολυετή προσφορά της στην τοπική κοινωνία.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση