Είστε εδώ

Ανάθεση έργου καθαριότητας Διεύθυνσης Υγείας στην Έδεσσα

14/01/2020

Πρόσκληση για την ανάθεση του έργου της καθαριότητας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας μέσω παγίου κατ` αποκοπή χορηγήματος για Α' εξάμηνο του 2020

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Πέλλας προτίθεται να αναθέσει το έργο καθαριότητάς της, μέσω πάγιου κατ’ αποκοπή χορηγήματος με προϋπολογισμό 500 ευρώ μηνιαίως σύμφωνα με τις οριζόμενες στον συνημμένο πίνακα προδιαγραφές.

  • Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την προσφορά τους στην Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Πέλλας το αργότερο μέχρι τις 17-01-2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00.
  • Κριτήριο επιλογής αναδόχου είναι η χαμηλότερη τιμή. Ασυνήθιστα χαμηλές προσφορές που αποκλίνουν σημαντικά από τις υπόλοιπες ή από τον προϋπολογισμό, η υπηρεσία έχει το δικαίωμα να τις απορρίψει προς διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών και της τήρησης της εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.
  • Εφιστάται η προσοχή των ενδιαφερομένων στις απαιτήσεις καθαριότητας οι οποίες τίθενται στην ενότητα Α.1 του συνημμένου πίνακα προδιαγραφών (εργασίες καθαρισμού, συχνότητα καθαρισμού κλπ.) στις οποίες απαιτείται ο ανάδοχος του έργου της καθαριότητας να ανταποκρίνεται ακριβώς, ειδάλλως δεν θα βεβαιώνεται η καλή εκτέλεση του έργου και η σύμβαση με τον ανάδοχο θα λύεται.

Διαβάστε τις Προδιαγραφές, τις Απαιτήσεις και τους Όρους του έργου εδώ.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση