Είστε εδώ

Ο Υφυπ. Αγροτικής Ανάπτυξης στο Δημαρχείο Αλμωπίας

24/02/2020

Το Δημαρχείο Αλμωπίας επισκέφτηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας, στα πλαίσια της επίσκεψής του στην περιοχή μας, μετά από σχετικό κάλεσμα της Δημ.ΤΟ Αλμωπίας.

Ο Υφυπουργός συζήτησε σε πολύ φιλικό κλίμα, με το Δήμαρχο Αλμωπίας κ Χρήστο Μπάτση και τους συνεργάτες του, παρουσία του βουλευτή κ. Σταμενίτη, θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Ο Δήμος Αλμωπίας, κατεξοχήν αγροτικός δήμος, στηρίζει τη βιωσιμότητα του σε μεγάλο βαθμό, στη στήριξη της κεντρικής εξουσίας. Με αυτό το δεδομένο, η δημοτική διοίκηση παρουσίασε τη σημερινή κατάσταση και ζήτησε την αρωγή του Υπουργείου σε βασικά θέματα υποδομής των αγροτικών εκμεταλλεύσεων, όπως είναι η μη υποβοηθούμενη άρδευση και η αγροτική οδοποιία. Υιοθετώντας μια νέα εποχή στη σχέση Δήμου – Κεντρικής Εξουσίας, ο Δήμαρχος παρέδωσε στον Υφυπουργό, ολοκληρωμένες, στοχευμένες μελέτες αναβάθμισης του συνόλου των αγροτικών εκτάσεων, με σκοπό την άμεση χρηματοδότηση και υλοποίησή τους.

Επίσης στα πλαίσια των δημοτικών αρμοδιοτήτων σχετικά με τα αδέσποτα, ο Δήμαρχος παρουσίασε στον Υφυπουργό προτάσεις που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στον κοινό στόχο της ευζωίας αλλά και του περιορισμού των αδέσποτων, με την προϋπόθεση να μετατραπούν σε νομοθετικές δεσμεύσεις.

Κλείνοντας τη συνάντηση, ο Δήμαρχος χάρισε στον καλεσμένο του βιβλία με θέματα σχετικά με την Αλμωπία δια μέσω των αιώνων.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση