Είστε εδώ

Συνεχίζονται προληπτικές απολυμάνσεις στο δήμο Σκύδρας

17/03/2020

Καθώς συνεχίζονται οι εργασίες προληπτικών απολυμάνσεων στο Δήμο Σκύδρας, ενημερώνουμε τις συνδημότισσες, τους συνδημότες μας και κάθε ενδιαφερόμενο για τα εξής:

Την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 κι από τις 12:00΄ το μεσημέρι θα ξεκινήσουν απολυμαντικές εργασίες στο κτήριο της Δημοτικής Ενότητας Μενηίδας και στη συνέχεια στο κτήριο του Κ.Ε.Π. Σκύδρας (Κ.Ε.Π.- Εφορία- Ι.Κ.Α. – Ο.Γ.Α. - Δημοτική Βιβλιοθήκη), κι ακόμα στο κτήριο της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. και του Πνευματικού Κέντρου, οπότε κι απ΄αυτήν την ώρα και για τη συγκεκριμένη ημέρα οι αντίστοιχες υπηρεσίες δεν θα λειτουργήσουν.

Επίσης, πληροφορούμε ότι την προαναφερόμενη ημέρα θ΄απολυμανθούν οι χώροι του συσσιτίου και του Ιερού Ναού Αγίου Πρωτομάρτυρα κι Αρχιδιακόνου Στεφάνου και του Αγίου Γεωργίου στη Σκύδρα.

Οι απολυμαντικές εργασίες συνεχίζονται με βάση και τις καιρικές συνθήκες, οπότε και θα υπάρχει ανάλογη ενημέρωση.

Υπενθυμίζουμε, με την ευκαιρία, τα τηλέφωνα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) 1135 και 210 5212054 και τονίζουμε, για μια ακόμη φορά, την οδηγία - σύσταση των αρμοδίων φορέων: «Δεν φοβόμαστε – Προστατευόμαστε – Μένουμε σπίτια μας».

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση