Είστε εδώ

Δίνουν το 50% του μισθού τους για τον κορωνοϊό

30/03/2020

Θετικά ανταποκρίθηκαν βουλευτές και κυβερνητικά στελέχη της ΝΔ στο κάλεσμα που απηύθυνε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για οικονομική ενίσχυση στην “μάχη” ενάντια στον κορονοϊό.

O βουλευτής Λάκης Βασιλειάδης (λεπτομέρειες εδώ) δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «με επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασης που βρίσκεται η χώρα και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες που δοκιμάζονται καταθέτω για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού μου στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού Covid-19.»

Ο βουλευτής Διονύσης Σταμενίτης χαιρετίζοντας την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού τόνισε: «Προσωπικά, έχω ήδη δηλώσει το αυτονόητο, ότι προχωράω στην καταβολή του 50% της βουλευτικής μου αποζημίωσης για τους επόμενους δύο μήνες, ως το ελάχιστο που μπορώ να κάνω. Όλοι εμείς, μαζί, συνεχίζουμε την προσπάθεια που έχει αποδώσει καρπούς κρατώντας την καμπύλη της εξέλιξης του κορονοϊού στη χώρα μας σε χαμηλά επίπεδα. Συνεχίζουμε τη μάχη για να βγούμε νικητές, γρήγορα και με το μικρότερο κόστος. Είναι μια μάχη και ενωμένοι θα την ξεπεράσουμε!».

Πέρα από τους βουλευτές και άλλοι αιρετοί ανακοίνωσαν ότι θα καταθέσουν το 50% του μισθού τους στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας, όπως η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποίησε τα εξής: «Για τους επόμενους δυο μήνες καταθέτω ως Περιφερειάρχης το 50% του μισθού μου στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης σε όλους αυτούς που δίνουν καθημερινά τη μάχη από την πρώτη γραμμή. Από αυτή τη μάχη δεν πρέπει να λείψει κανείς».

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση