Είστε εδώ

Έδεσσα: αυτοδιοίκηση και κορωνοϊός

09/04/2020

Ο Δήμος Έδεσσας ήταν από τους πρώτους δήμους της χώρας που ενίσχυσε τις δομές Βοήθεια στο Σπίτι για να παρέχει αποτελεσματικές υπηρεσίες εκτός από τους δικαιούχους του προγράμματος και σε όλους τους συμπολίτες μας που πρέπει να μείνουν στο σπίτι λόγω κορωνοϊού. Στελέχη του Δήμου Έδεσσας και της ΔΗΚΕΔΕ, από τις δομές και τις υπηρεσίες που ανέστειλαν τη λειτουργία τους λόγω του κορωνοϊού, παρέχουν αποτελεσματικές υπηρεσίες σε όλους τους συμπολίτες μας που έχουν ζητήσει υποστήριξη, πηγαίνοντας ψώνια ειδών πρώτης ανάγκης και φάρμακα στο σπίτι. Σημαντικό στοιχείο που πρέπει να τονιστεί είναι ότι τηρούνται σχολαστικά όλα τα μέτρα ασφάλειας για το προσωπικό και τους ωφελούμενους, έτσι ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια της παροχής της υπηρεσίας στους συμπολίτες μας.

Με τις υπηρεσίες αυτές βοηθάμε τους συμπολίτες μας που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου να μένουν σπίτι και να ξεπεράσουμε όλοι μαζί την πρωτοφανή υγειονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας και την υφήλιο.
Εκτός αυτού δημιουργήθηκε ομάδα για τη διανομή της βοήθεια ΤΕΒΑ στους δικαιούχους της, η οποία επίσης λειτουργεί με όλους τους κανόνες ασφάλειας, ενώ τα είδη που διανέμονται έχουν απολυμανθεί κατάλληλα.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου δήλωσε σχετικά «Οι εργαζόμενοι του Δήμου Έδεσσας και της ΔΗΚΕΔΕ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά γιατί εργάζονται κάτω από δύσκολες συνθήκες και με αισθήματα αλληλεγγύης για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη αυτή τη στιγμή από την παρουσία και την βοήθειά μας.
Αυτή η δοκιμασία θα μας βγάλει πιο δυνατούς και θα αφυπνίσει δυνάμεις στην κοινωνία που σχετίζονται με την αγάπη, την αλληλεγγύη και την παροχή βοήθειας στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Η Αυτοδιοίκηση και πάλι είναι στην πρωτοπορία!
».

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση