Είστε εδώ

Λύση για τα αγροτικά τιμολόγια της ΔΕΗ

15/04/2020

Σε συνέχεια της Κοινοβουλευτικής Ερώτησής του με αριθμό 4914/13-03-2020 και θέμα «Ρυθμίσεις οφειλών προς την ΔΕΗ από αγροτικά τιμολόγια», ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επικοινώνησε σήμερα με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κώστα Σκρέκα.

Ο Υφυπουργός ενημέρωσε τον Βουλευτή πως το επήλθε συμφωνία για λύση στο ζήτημα και ορίζεται διαδικασία ρύθμισης των χρεών. Με την ολοκλήρωση της ρύθμισης, θα ακολουθήσει επανασύνδεση του ρεύματος, σε όσους είχε καταγγελθεί η σύμβαση. Οι τεχνικές λεπτομέρειες για τη διαδικασία του διακανονισμού και τον τρόπο επανασύνδεσης θα ανακοινωθούν αύριο από τη ΔΕΗ.

Αναφορικά με το ζήτημα ο Βουλευτής δήλωσε:
«Με πρόσφατη ερώτησή μου είχα αναδείξει το ζήτημα των αγροτικών τιμολογίων της ΔΕΗ, ως προς τη διακοπή του ρεύματος σε πολλούς αγρότες των οποίων η σύμβαση είχε καταγγελθεί εξαιτίας οφειλών προς την επιχείρηση. Τόνισα τις ιδιομορφίες, την εποχικότητα και το μεγάλο κόστος του αγροτικού ρεύματος. Ευχαριστώ τον Υφυπουργό κ. Σκρέκα ο οποίος ανέλαβε προσωπικά να χειριστεί το θέμα και πίεσε ώστε σήμερα να έχουμε τη λύση του. Πρόκειται για ιδιαίτερα θετική εξέλιξη καθώς τα χρέη θα ρυθμιστούν και θα αποπληρωθούν, αλλά ταυτόχρονα οι παραγωγοί θα μπορέσουν να συνεχίσουν να δουλεύουν».

Διαβάστε την ερώτηση του βουλευτή στο έγγραφο.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.