Είστε εδώ

Ανοιχτές οι λαϊκές αγορές Καλής και Σκύδρας

22/04/2020

Ο Δήμος Σκύδρας ανακοινώνει ότι κι αυτήν την εβδομάδα θα είναι ανοιχτή η λαϊκή αγορά στην Καλή την Τετάρτη 22 Απριλίου και στη Σκύδρα το Σάββατο 25 Απριλίου 2020.

Οι παραπάνω λαϊκές θα λειτουργήσουν σύμφωνα με τους γνωστούς, από τις προηγούμενες αναφορές, όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν για την αναχαίτιση και τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας από τη διασπορά του κορωνοϊού.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Σταματέλλος, τηλ.:6980414545 κι ο Διευθυντής Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Ιγνάτης Καραπαναγιώτης τηλ:.6977946294 είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων για την παροχή σχετικών πληροφοριών ή διευκρινίσεων.

Υπενθυμίζουμε και παρακαλούμε τους παραγωγούς – επαγγελματίες των λαϊκών αγορών και τους καταναλωτές να τηρήσουν με υπευθυνότητα και σχολαστικότητα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής, ασφάλειας και προστασίας (αποστάσεις, μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, καθαριότητα κ.α).

Με τη συνεργασία, τη συνεννόηση, την αλληλεγγύη και την υπομονή τα καταφέραμε μέχρι τώρα. Κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε όπως μας συστήνουν και μας συμβουλεύουν οι αρμόδιοι φορείς κι οι αγωνιστές της πρώτης γραμμής που για μια ακόμη φορά οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς.

Χριστός Ανέστη – Χρόνια Πολλά και Καλά για όλον τον κόσμο!

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση