Είστε εδώ

Απρόκλητη βίαιη επίθεση σε βάρος αγωνιζόμενων υγειονομικών

01/10/2020

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας καταγγέλλοντας την απρόκλητη βίαιη επίθεση δυνάμεων καταστολής σε βάρος αγωνιζόμενων υγειονομικών, στο πλαίσιο της χτεσινής (30/9) κινητοποίησης στο Υπουργείο Υγείας ενάντια στις απολύσεις των επικουρικών γιατρών.

Η Ε.Γ της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε καταγγέλλει την απρόκλητη βίαιη επίθεση των δυνάμεων καταστολής με χημικά, γκλομπ και βρισιές σε βάρος αγωνιζόμενων υγειονομικών, στο πλαίσιο της κινητοποίησης στις 30/9 στο Υπουργείο Υγείας ενάντια στις απολύσεις των συναδέλφων επικουρικών.
 
Η κυβέρνηση δεν έχασε χρόνο. Έθεσε σε εφαρμογή τον χουντικής έμπνευσης νόμο αντιμετωπίζοντας τους «ήρωες υγειονομικούς» σαν «περιθωριακές ομάδες που παρακωλύουν τη συγκοινωνία».
 
Αντί για μέτρα θωράκισης του δημόσιου συστήματος υγείας για να αποτελέσει ασπίδα προστασίας της υγείας του λαού, ψηφίζει νόμους, ασπίδα προστασίας του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος απέναντι στους εργαζόμενους που αγωνίζονται για το δικαίωμα τους στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, που υπερασπίζονται το δικαίωμα του λαού στη δωρεάν υγεία!
 
Η κρατική καταστολή και βία δεν πρόκειται να ανακόψουν τη συλλογική διεκδίκηση και δράση.
 
Με τους αγώνες μας θα επιβάλλουμε τα δίκαια αιτήματα μας να γίνουν πράξη!

 

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.