Είστε εδώ

Μπλε κάδοι ανακύκλωσης στα σχολεία

14/11/2020

Με την τοποθέτηση 57 τροχήλατων μπλε κάδων σε προαύλια νηπιαγωγείων, δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων συνεχίζεται η εκστρατεία ευαισθητοποίησης της μαθητικής κοινότητας σε θέματα ανακύκλωσης συσκευασιών του Δήμου Χαλκηδόνος, η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης και Ανακύκλωσης Α.Ε. (ΕΕΑΑ).

Όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος, Ιωάννης Μπατζαρακίδης στόχος της Δημοτικής Αρχής και της αρμόδιας Αντιδημαρχίας είναι οι μαθητές να ευαισθητοποηθούν και να συμμετάσχουν στην ανακύκλωση συσκευασιών μέσα στον χώρο του σχολείου τους, όπου βρίσκονται και δραστηριοποιούνται καθημερινά. “Οι μαθητές του Δήμου μας θα πρέπει να εντάξουν στην καθημερινότητά τους καλές πρακτικές για την προστασία του περιβάλλοντος, να ενημερωθούν για τη σημαντικότητα της ανακύκλωσης και να αποκτήσουν οικολογική συνείδηση”, τόνισε ο κ. Μπατζαρακίδης και πρόσθεση ότι στόχος είναι η τοποθέτηση περισσότερων κάδων στο προσεχές μέλλον

Ο ίδιος θέλησε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στους υπευθύνους της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης και Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Δήμου για την προμήθεια των μπλε κάδων, ευελπιστώντας σε μια καλή και εποικοδομητική συνεργασία και στο μέλλον.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.