Είστε εδώ

Aποκατάσταση στέγης Δημοτικού Σχολείου Προμάχων

21/11/2020

Επικοινωνία με τη Διοίκηση της ΚτΥπ Α.Ε. (Κτιριακές Υποδομές) είχε σήμερα ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης σχετικά την πορεία του έργου για την αποκατάσταση της στέγης του Δημοτικού Σχολείου των Προμάχων, η οποία καταστράφηκε μετά από την πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, με αποτέλεσμα να καταστρέψει ολοσχερώς το επάνω τμήμα του κτιρίου (στέγη).

Συγκεκριμένα, όπως ενημερώθηκε ο Βουλευτής, την ερχόμενη Τρίτη (24.11.2020) θα περάσει από το Διοικητικό Συμβούλιο το θέμα, με σκοπό την έγκριση της δαπάνης, ύψους 170.000 ευρώ, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για αποκατάσταση που αφορούν τη στέγη, το χρωματισμό και τα ηλεκτρολογικά.

Ο Βουλευτής από την πλευρά του εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίσπευση των διαδικασιών και την αμεσότητα του Οργανισμού των Κτιριακών Υποδομών, γεγονός που αποτελεί την υλοποίηση της δέσμευσης του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλή, ο οποίος με παρέμβαση του την ίδια ημέρα που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά είχε ζητήσει την ολοκλήρωση της ανακατασκευής χωρίς καθυστερήσεις.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.