Είστε εδώ

Αντιπροσωπεία του δήμου Μπεϊλίκτυζυ στα Γιαννιτσά

11/05/2016

Την Τρίτη 10 Μαΐου 2016 αντιπροσωπεία του δήμου Μπεϊλίκτυζυ (Beylikdüzü) της Κωνσταντινούπολης με επικεφαλής το δήμαρχο κ. Εκρέμ Ιμάμογλου επισκέφθηκε στο δημαρχείο Γιαννιτσών, το δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο.
Από πλευράς δήμου Πέλλας στη συνάντηση συμμετείχαν και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Πασσαλής, ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Κωνσταντίνος Δεληγιαννίδης, ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. κ. Κωνσταντίνος Μπαλτζίδης και ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Π. κ. Παναγιώτης Κερασόπουλος.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην τοπική αυτοδιοίκηση, τη διοικητική οργάνωση των δύο δήμων και τις δυνατότητες συνεργασίας στο πλαίσιο της ειρηνοποιού γειτονίας. Στη συνέχεια, οι επισκέπτες περιηγήθηκαν στα Γιαννιτσά και γνώρισαν τις γειτονιές και τα μνημεία της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη του «Εκπολιτιστικού Συλλόγου Γιαννιτσών η Αρσούς», των οποίων οι πρόγονοι και προ της Συνθήκης της Λωζάννης, κατοικούσαν στην περιοχή του σημερινού δήμου Μπεϊλίκτυζυ (Beylikdüzü).

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση