Είστε εδώ

Δωρεά προς το Νοσοκομείο Έδεσσας

27/11/2020

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας (ΔΗΚΕΔΕ) εξέφρασε έμπρακτα τις ευχαριστίες της προς το Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας και όλο το υγειονομικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας που δίνει την μάχη με την πανδημία, με τη δωρεά εκατό (100) ειδικών στολών (τύπου TYVEK) για την προστασία του προσωπικού από τον Covid-19 και τριών (3) ηλεκτρονικών ψηφιακών θερμομέτρων.

Μετά από συνεργασία του Δημάρχου Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου και της Προέδρου της ΔΗΚΕΔΕ κας Νατάσας Ιατρίδου με τον Πρόεδρο του Νοσοκομείου κ. Χρήστο Δόντσο, η ΔΗΚΕΔΕ θα προχωρήσει στη δωρεά μίας συσκευής παροχής υψηλής ροής οξυγόνου, που βοηθάει ιδιαίτερα τους ασθενείς με Covid-19.

Στο μήνυμά της η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΕ κα Νατάσα Ιατρίδου ανέφερε τα εξής:
«Στηρίζουμε έμπρακτα το Νοσοκομείο μας και είμαστε δίπλα σε όλους τους εργαζόμενους σε αυτό που δίνουν την μάχη με τον κορωνοϊό! Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτούς τους καθημερινούς ήρωες, που αυτές τις δύσκολες στιγμές στέκονται με θάρρος, αυταπάρνηση και ανθρωπιά παρέχοντας τις υπηρεσίες τους προς όλους τους ασθενείς.
Θέλω να τονίσω ότι με αυτή τη δωρεά δεν λύνονται τα προβλήματα, αλλά γίνεται ένα σημαντικό βήμα που μπορεί - και πρέπει - να βρει μιμητές. Πάνω απ’ όλα όμως με αυτό τον τρόπο εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς όλο το υγειονομικό προσωπικό και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο στο δύσκολο έργο που επιτελούν!
».

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.