Είστε εδώ

Βιβλιοπωλεία και Κομμωτήρια τη Δευτέρα

11/12/2020

Ανοίγουν τα βιβλιοπωλεία και τα κομμωτήρια τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Τα SMS στο 13033 συνεχίζονται και η μετακίνηση στα καταστήματα που λειτουργούν θα γίνεται με τον κωδικό 2.

Τα κομμωτήρια, κουρεία και ΚΤΕΟ θα είναι οι μοναδικές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών που θα λειτουργήσουν και οι πελάτες θα τα επισκέπτονται μόνο με ραντεβού.

Τα υπόλοιπα καταστήματα λιανικής πώλησης θα μπορούν να λειτουργήσουν με τη διαδικασία click away, δηλαδή ο πελάτης θα επισκέπτεται το κατάστημα μόνο για την παραλαβή προϊόντος που έχει ήδη παραγγείλει, είτε από το eshop είτε από το τηλέφωνο. Η πληρωμή θα γίνεται είτε ηλεκτρονικά είτε με κάρτα έξω από το κατάστημα και ο πελάτης πρέπει να έχει απόδειξη παραγγελίας-πληρωμής και ειδοποίηση για την παραλαβή από το κατάστημα σε συγκεκριμένη ώρα.
Η λειτουργία click away θα επιτρέπεται μόνο σε καταστήματα που έχουν ανεξάρτητη είσοδο σε εξωτερικό χώρο. Δε θα ανοίξουν τα εμπορικά κέντρα και άλλες συστεγαζόμενες επιχειρήσεις.

Οι εκκλησίες θα λειτουργήσουν μόνο Χριστούγεννα και Θεοφάνεια με περιορισμένο αριθμό πιστών (9 άτομα άτομα στις εκκλησίας και έως 25 στους μητροπολιτικούς ναούς).

Επιπλέον από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου μέχρι τις 7 Ιανουαρίου η απαγόρευση μετακινήσεων θα ισχύει από τις 22.00 το βράδυ έως τις 5.00 το πρωί.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.