Είστε εδώ

Rapid test στο Δήμο Αλμωπίας

11/12/2020

Έπειτα από πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλμωπίας και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ – Κινητή Μονάδα Πέλλας, πραγματοποιήθηκαν χθες 10 Δεκεμβρίου, rapid test για ανίχνευση του Covid – 19 στο σύνολο των εργαζομένων του Εργοταξίου του Δήμου Αλμωπίας. Όλα τα τεστ βγήκανε αρνητικά.

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος κ. Πολυξένη Νάνου δήλωσε για τη δράση: «Για εμάς πρωταρχικό μέλημα, παραμένει η υγεία όλων των εργαζομένων μας. Είναι άνθρωποι, οι οποίοι έρχονται σε καθημερινή επαφή με το μεγαλύτερο μέρος των κατοίκων του Δήμου μας και θέλουμε να διασφαλίσουμε την υγεία τους και των οικογενειών τους. Θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες το προσεχές διάστημα, ώστε να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού».

Δράση drive through
Υπενθυμίζουμε στους πολίτες, ότι τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ - κινητή ομάδα Πέλλας, διοργανώνει δωρεάν rapid test προκειμένου να έχει δυνατότητα ο τοπικός πληθυσμός, να ελεγχθεί για COVID-19.
Στη δράση drive through, ο κάθε πολίτης, θα ελέγχεται μέσα από το αυτοκίνητό του, χωρίς να χρειάζεται να κατέβει απ’ αυτό. Σε κάθε αυτοκίνητο μπορεί να επιβαίνει αριθμός επιβατών, όπως σχετικά καθορίζεται και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Τα drive through test, θα πραγματοποιηθούν στο parking του ΚΤΕΛ Αριδαίας, από τις 10:00 π.μ έως τις 15:00 μ.μ.

Επίσης την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν rapid test στην πλατεία της Περίκλειας, με σκοπό να καλυφθεί ο ορεινός όγκος της Ανατολικής Αλμωπίας (Αρχάγγελος, Περίκλεια, Λαγκαδιά, Αετοχώρι, Νότια).

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.