Είστε εδώ

Ευκαιρίες μάθησης στο Πανεπιστήμιο Frederick

16/01/2021


Το Πανεπιστήμιο Frederick είναι ένα Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο που λειτουργεί στην Κυπριακή Δημοκρατία, χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Άρχισε τη λειτουργία του το Σεπτέμβριο του 2007 μετά από την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου της Κυπριακής Δημοκρατίας και την επιτυχημένη, πολύχρονη πορεία του Frederick Institute of Technology στην εκπαίδευση και στην έρευνα.

Τον Ιανουάριο του 2012 το Πανεπιστήμιο πήρε την τελική άδεια λειτουργίας του μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Αποστολή του Πανεπιστημίου Frederick είναι η παροχή ευκαιριών μάθησης μέσω της διδασκαλίας και της έρευνας στους Τομείς της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, των Γραμμάτων και των Τεχνών, καθώς και η γενικότερη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Η εκπαίδευση που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Frederick είναι υψηλού ποιοτικού επιπέδου και οδηγεί σε αναγνωρισμένα προσόντα, τα οποία εξασφαλίζουν στους αποφοίτους του επιστημονική και επαγγελματική σταδιοδρομία, κινητικότητα και ανταγωνιστικότητα στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Στο Πανεπιστήμιο Frederick λειτουργούν πέντε Σχολές που καλύπτουν όλο σχεδόν το φάσμα της εκπαίδευσης και προσφέρουν προγράμματα σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο. Έχει έδρα τη Λευκωσία, πρωτεύουσα της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ συγκεκριμένες Σχολές και Τμήματα λειτουργούν και στο παράρτημα του Πανεπιστημίου στη Λεμεσό. Οι επίσημες γλώσσες του Πανεπιστημίου είναι η Ελληνική και η Αγγλική.

Η U CERT, στρατηγικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Frederick στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, έχει αναλάβει κατά αποκλειστικότητα την προώθηση των εξ αποστάσεως καθώς και των διά ζώσης προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών προγραμμάτων σπουδών του.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου: www.ucert.frederickuniversity.gr ή καλέστε στο τηλέφωνο: 210 710 1410.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.