Είστε εδώ

Ευχαριστήριo από το δήμο Πέλλας στον ΕΟΔΥ

03/02/2021

Ευχαριστήρια επιστολή

Απευθυνόμαστε στο υγειονομικό προσωπικό που στελεχώνει τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, οι οποίες επωμίσθηκαν το κύριο έργο πρόληψης και προστασίας της κοινωνίας μας από την επιδημία του COVID-19.

Με τη μεγάλη εμπειρία που απέκτησαν, τον κατάλληλο συντονισμό, τη σωστή κατεύθυνση των διαγνωστικών τεστ, την έγκαιρη παρέμβαση που συμπεριέλαβε τον έλεγχο του συνόλου της κοινωνίας μας, συνέβαλαν αποφασιστικά στον έγκαιρο εντοπισμό και ιχνηλάτηση των κρουσμάτων και στον περιορισμό της διασποράς του ιού τόσο στο δήμο μας, όσο και στο σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Τα γενικά απαγορευτικά της κυκλοφορίας μέτρα και οι κεντρικές οδηγίες της πολιτείας δεν θα είχαν την αναμενόμενη απόδοση, αν δεν εύρισκαν την περιφερειακή και τοπική τους εξειδίκευση και αποτελεσματική εφαρμογή.

Δεχθείτε παρακαλώ τις από ψυχής ευχαριστίες μας, του Δημάρχου, του συμβουλίου αλλά και του συνόλου των πολιτών του δήμου μας για το εξαιρετικό έργο που επιτελείτε με αίσθημα υψηλού αλτρουισμού και επαγγελματικής ευσυνειδησίας.

Για την επιτροπή αντι-Covid19 του δήμου Πέλλας

Ο συντονιστής
Ηλίας Θεοδωρίδης

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.