Είστε εδώ

Μείωση 50% στα δίδακτρα του Ωδείου Γιαννιτσών

08/02/2021

Μείωση 50% στα δίδακτρα του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών κατά την διάρκεια της πανδημίας

Μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., τα δίδακτρα στο Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών μειώνονται κατά 50% κατά το διάστημα αναστολής της φυσικής λειτουργίας του ωδείου.

Ας σημειωθεί ότι η έγκαιρη προετοιμασία του Ωδείου με ενέργειες του Καλλιτεχνικού του Διευθυντή, Ιωάννη Ανδρόνογλου και την αμέριστη στήριξη του Προέδρου και του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., είχε ως αποτέλεσμα την απρόσκοπτη λειτουργία του Ωδείου, σε αυτές τις πρωτόγνωρες έκτακτες συνθήκες.

Σε απόφαση της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., με την οποία επεκτείνεται η μέθοδος τηλεκπαίδευσης και σε άλλες δομές της, αναφέρονται, προς επίρρωση των παραπάνω, τα εξής:
Η άρτια προετοιμασία που έχει κάνει το Ωδείο για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων που προκύπτουν από την πανδημία , εξασφαλίζει στους σπουδαστές, εκεί που πάντα είναι εφικτό, τη συνέχιση της διδασκαλίας με τη σύγχρονη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης με στόχο την ολοκλήρωση των μαθημάτων για το σχολικό έτος 2020- 2021. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η συμμετοχή στο τέλος της διδακτικής
χρονιάς στις εξετάσεις.

Το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών μετασχηματίζεται με σκοπό την απρόσκοπτη παροχή ποιοτικής καλλιτεχνικής εκπαίδευσης στον τόπο μας.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.