Είστε εδώ

Πρόγραμμα «Μουσική για όλους»

15/02/2021

Τα δώρα

Ανεκτίμητα δώρα συγκέντρωσε το Δημοτικό Ωδείο Έδεσσας την περασμένη εβδομάδα. Δώρα μεγάλης καλλιτεχνικής και συναισθηματικής αξίας. Δώρα όπως συνεργασίες, γνωριμίες και έμπνευση. Έμπνευση για την υλοποίηση του προγράμματος «Μουσική για όλους», ένα πρόγραμμα συμπεριληπτικότητας, στήριξης και ανάδειξης των ταλέντων των διαφορετικών συνανθρώπων μας. Ναι μεν κλειστήκαμε λόγω της πανδημίας, αλλά είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις, ιδέες και το βασικότερο, δεν χάσαμε το στόχο μας. Δουλεύουμε ώστε η “επόμενη μέρα” να μας βρει έτοιμους. Και δεν είμαστε μόνοι μας, έχουμε την βοήθεια δομών που ασχολούνται χρόνια τώρα με την στήριξη των ΑμΕΑ, όπως το Περίτεχνο-Παραγωγικό Εργαστήρι Ατόμων με Αναπηρία, το κδαπ μεα Ορίζοντας Έδεσσας και ο σύλλογος Γονέων και Ατόμων με Ειδικές ανάγκες. Με φορείς δηλαδή που έχουν την κατάλληλη εκπαίδευση η οποία θα τεθεί σε νέους ορίζοντες με την σύμπραξη με το ΩΔΕς.

Ανοιχτό μυαλό και καρδιά είναι τα απαραίτητα εφόδια για μία τέτοια ενέργεια ενώ η καλή διάθεση όλων μπορεί να επιφέρει μία αποτελεσματική και ευχάριστη για όλους, σύμπραξη. Έτσι λοιπόν, ξεκινήσαμε με τους καλύτερους οιωνούς. Ετοιμάζουμε όσα έρχονται με την θέα της χιονισμένης Έδεσσας, χιονισμένης αλλά ζεστής από συναισθήματα όπως η ελπίδα και η χαρά για το αποτέλεσμα αυτού που ετοιμάζεται. Χιονισμένης και καθαρής όπως οι συνειδήσεις και οι ψυχές των διαφορετικών ανθρώπων με αναπηρία. Καθαρές όπως μία άγραφη κόλλα στην οποία συντάσσουμε παρτιτούρες. Η καθαρότητα τους, έμπνευση μας.

Δεν αντιλαμβανόμαστε την πανδημία και τον εγκλεισμό ως τροχοπέδη αλλά ως ευκαιρία μελέτης, εκπαίδευσης και εξέλιξης. Μείνετε συντονισμένοι για τις αποκαλύψεις που θα γίνονται σταδιακά σχετικά με το πρόγραμμα «Μουσική για όλους».

Απολαύστε το δώρο του Ωδείου Δήμου Έδεσσας “ΩΔΕς” με τη μουσική της Ευαγγελίας, προς όσους μας διδάσκουν αγάπη!

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.