Είστε εδώ

Δωρεάν test Covid-19 στην Έδεσσα

17/02/2021

Δύο κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στην Έδεσσα την Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 προκειμένου να πραγματοποιήσουν test Covid-19.

Το ένα κλιμάκιο θα πραγματοποιήσει test στο Γηροκομείο Έδεσσας και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Δημαρχείο αποκλειστικά για τους υπαλλήλους του Δήμου Έδεσσας.

Το άλλο κλιμάκιο θα βρίσκεται από τις 10:30π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας για να πραγματοποιεί δωρεάν test Covid-19 για όσους πολίτες το επιθυμούν.

Τα test είναι προαιρετικά και για την πραγματοποίηση τους οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής τους Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

Ο Αντιδήμαρχος, κ. Κώστας Λαμπρόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Με επαναλαμβανόμενα δωρεάν τεστ, που απευθύνονται σε όλους τους πολίτες, έχουμε ως στόχο να δούμε το επιδημιολογικό φορτίο στην τοπική κοινωνία της Έδεσσας.
Ταυτόχρονα, είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους του Δήμου Έδεσσας προκειμένου να προστατευτούν οι ίδιοι και να προστατέψουν το κοινό που εξυπηρετούν, καθώς ο Δήμος Έδεσσας συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του στους πολίτες ακόμα και στον καιρό της πανδημίας
».

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.