Είστε εδώ

Άγρας – Έδεσσα στην Εποχή του Σιδήρου

19/02/2021

Μία ακόμα συμβολή της Δρ. Αναστασίας Χρυσοστόμου στην καταγραφή, τεκμηρίωση και ανάδειξη του πολιτιστικού αποθέματος της περιοχής του Δήμου Έδεσσας αποτελεί η έκδοση του βιβλίου «Άγρας – Έδεσσα στην Εποχή του Σιδήρου».

Την έκδοση πραγματοποίησε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας (ΔΗΚΕΔΕ), η οποία στηρίζει σταθερά και με πολλούς τρόπους την πολιτισμική ανάπτυξη του τόπου μας.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου δήλωσε σχετικά:
«Η Αναστασία Χρυσοστόμου έχει μεγάλη προσφορά στον πολιτισμό της περιοχής μας. Νοιώθω μεγάλη ικανοποίηση διότι δεν σταματά να προσφέρει και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι έχει πολλά ακόμα να δώσει! Η επιστημονική της δουλειά και ο μεστός τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τα έργα των ανθρώπων σε συνδυασμό με το φυσικό περιβάλλον που έζησαν, αποτελεί γόνιμο έδαφος για την ανάδειξη των στοιχείων του πολιτισμού του Δήμου Έδεσσας και της Πέλλας.
Την ευχαριστώ θερμά και θέλω να πω δημόσια ότι δεν είναι απλώς μία πολύτιμη συνεργάτιδα, αλλά και μία πολύ καλή φίλη για τον Δήμο Έδεσσας!
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΕ Νατάσα Ιατρίδου και το προσωπικό της επιχείρησης, για την σημαντική αναβάθμιση της παρουσίας της Δημοτικής μας Επιχείρησης στην στήριξη των ποικίλων δράσεων πολιτισμού. Η συμβολή τους είναι σημαντική και τους εύχομαι καλή δύναμη και συνέχεια στην πολύ καλή δουλειά που κάνουν
».

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.