Είστε εδώ

Καταγγελία για επίθεση σε βάρος μέλους της ΚΝΕ

26/02/2021

Επίθεση σε βάρος μαθήτριας μέλους της ΚΝΕ καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Τομεακή Επιτροπή Πέλλας του ΚΚΕ.
 

Τομεακή Επιτροπή Πέλλας του ΚΚΕ
Τομεακό Συμβούλιο Πέλλας της ΚΝΕ
 
Ανακοίνωση
 
Καταγγελία ΚΚΕ & ΚΝΕ για τραμπούκικη επίθεση σε μαθήτρια στα Γιαννιτσά
 
Για ακόμα μια φορά στις 24/2 θρασύδειλα φασιστοειδή στοχοποίησαν και απείλησαν μαθήτρια, μέλος της ΚΝΕ, στα Γιαννιτσά. Κινούμενοι όπως μας έχουν συνηθίσει στο σκοτάδι, φορώντας κουκούλες.
 
Τους ενοχλεί που τα μέλη της ΚΝΕ αγωνιστήκαμε για να μην περάσει το νέο νομοσχέδιο έκτρωμα για την Παιδεία, ότι αγωνιζόμαστε για γενναία ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας, για να λειτουργούν τα σχολεία με ασφάλεια. Τους ενοχλεί τελικά που καλούμε κάθε νέο να αγωνιστεί για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, γιατί εκεί δεν θα έχουν θέση το μίσος και το ρατσιστικό δηλητήριο που χύνουν.
 
Τα βάζουν με αυτούς που τους χαλάνε τα σχέδια αλλά πρέπει να ξέρουν ότι στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ δεν πιάνουν οι απειλές τους, τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ δε λύγισαν σε καμία περίοδο της ιστορικής πορείας του αυτά τα 102 χρόνια.
 
Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα μας σταματήσουν, θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τις σύγχρονες ανάγκες του λαού των Γιαννιτσών και όλης της χώρας. Για μια άλλη κοινωνία απαλλαγμένη από τα παράσιτα που υπερασπίζονται τέτοιες ομάδες και στην οποία θα μπορούν ο λαός και τα παιδιά του να απολαύσουν όλα τα επιτεύγματα της σύγχρονης τεχνολογίας και επιστήμης, το Σοσιαλισμό!
 
Δε θα τους περάσει, μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά!!

 

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.