Είστε εδώ

Δωρεάν test Covid-19 στην Άρνισσα και την Έδεσσα

02/03/2021

Άρνισσα
Την Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021, θα πραγματοποιηθούν test Covid-19 έξω από το Δημαρχείο Άρνισσας, από τις 10:00 μέχρι τις 14:00.

Έδεσσα
Την Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, δύο κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στην Έδεσσα προκειμένου να πραγματοποιήσουν test Covid-19, από τις 10:00 μέχρι τις 14:00:
1. στην πλατεία Ελευθερίας και
2. στον κεντρικό πεζόδρομο, στο ύψος της πλατείας Μικρών Καταρρακτών.

Τα test είναι προαιρετικά και για την πραγματοποίηση τους οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής τους Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

Ο Αντιδήμαρχος, κ. Κώστας Λαμπρόπουλος, δήλωσε σχετικά:
«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την συντονίστρια του ΕΟΔΥ της περιοχής μας, κα. Αθηνά Χαραλαμπίδου για την άριστη συνεργασία και την συχνότατη παρουσία των κλιμακίων του ΕΟΔΥ στον Δήμο Έδεσσας. Εύχομαι στην ίδια και τους συνεργάτες της καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην αντιμετώπιση της πανδημίας.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας στο Ριζάρι, όπου όλα τα test ήταν αρνητικά, συνεχίζουμε την προσπάθεια καταγραφής του επιδημιολογικού φορτίου στην Άρνισσα και την Έδεσσα, με την ευχή να έχουμε τα ίδια αποτελέσματα.
Παρά την κούραση που υπάρχει σε όλους μας από τον πολύμηνο εγκλεισμό απαιτείται προσοχή και πιστή εφαρμογή των μέρων προστασίας, προκειμένου να έχουμε την χαρά να βλέπουμε μόνο αρνητικά τεστ!
».

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.