Είστε εδώ

Ανθοέκθεση στην Έδεσσα το Μάιο του 2021

03/03/2021

Η περσινή χρονιά σημαδεύτηκε – μεταξύ των άλλων – από την ματαίωση όλων σχεδόν των εκδηλώσεων λόγω της πανδημίας. Το 2021, αν και ξεκίνησε με πολύ δύσκολες συνθήκες, αποτελεί μία χρονιά ελπίδας για την σταδιακή επιστροφή μας στην κανονικότητα.

Η ελπίδα αυτή βασίζεται στο γεγονός ότι εντείνεται ο ρυθμός των εμβολιασμών και παράλληλα με την βελτίωση του καιρού οι ειδικοί εκτιμούν ότι θα οδηγήσει στην βελτίωση των επιδημιολογικών δεδομένων. Από την πλευρά μας οφείλουμε να οργανώσουμε όσες δράσεις και εκδηλώσεις πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε, με την προϋπόθεση ότι η εξέλιξη της πανδημίας θα λάβει φθίνουσα μορφή.

Για τον λόγο αυτό η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας (ΔΗΚΕΔΕ) ανακοινώσει ότι ξεκινά τις προετοιμασίες για τη διοργάνωση της «Ανθοέκθεσης 2021» που θα ξεκινήσει το Σάββατο, 8 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή, 16 Μαΐου 2021.

Αν όλα πάνε καλά θα είναι η πρώτη από τις θεσμοθετημένες εκδηλώσεις που υλοποιείται μετά την εμφάνιση του Covid-19 και για τον λόγο αυτό θα είναι μία εκδήλωση ελπίδας για επιστροφή στην κανονικότητα!

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.