Είστε εδώ

Νέο στρώμα στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών

24/03/2021

Με ένα νέο στρώμα για το άλμα σε ύψος εξοπλίστηκε το Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών μέσω του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙV «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων».

Ο παραπάνω εξοπλισμός είναι Ολυμπιακών προδιαγραφών, με πάπλωμα antispike το οποίο είναι ανθεκτικό στα καρφιά των υποδημάτων των αθλητών, περιλαμβάνει αδιάβροχο κάλυμμα για προστασία από τις καιρικές συνθήκες και έχει πιστοποίηση από την world athletics εξυπηρετώντας ακόμη και διεθνείς αγώνες στίβου.

Η προμήθεια αυτή ύψους 7.200,00 ευρώ, εντάσσεται σε μια σειρά παρεμβάσεων που πραγματοποιούνται για την αναβάθμιση των υποδομών του δημοτικού σταδίου.

Στο ίδιο πρόγραμμα εντάχθηκαν επίσης και ολοκληρώνονται εντός των ημερών:
-Η εγκατάσταση συστήματος πυρόσβεσης με μόνιμο υδροδοτικό πυροσβεστικό δίκτυο, στο κλειστό γυμναστήριο, ποσού 18.270,00 ευρώ απαραίτητο για την ασφαλή λειτουργία του γυμναστηρίου και τη διεξαγωγή των αγώνων.
-Η προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου led για τον ηλεκτροφωτισμό του κλειστού γυμναστηρίου ποσού 5.000,00ευρώ.

Με πιστώσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού έχει υπογραφεί σύμβαση, ύψους 76.490,43 ευρώ, για την αντικατάσταση μεγάλου τμήματος του φθαρμένου μέρους του ελαστικού τάπητα (ταρτάν) καθώς και για σημειακή επισκευή φθορών στον υπόλοιπο στίβο, παρέμβαση που καθυστερεί λόγω των καιρικών συνθηκών.

Ο ηλεκτροφωτισμός του δημοτικού σταδίου ύψους 366.000,00 ευρώ εντάχθηκε στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ». Το έργο αν και έχει δημοπρατηθεί καθυστερεί λόγω του ανταγωνισμού των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό.

Με ίδιους πόρους, ολοκληρώνεται η μόνωση του κλειστού προπονητηρίου (κάτω από την κερκίδα) δίνοντας λύση σε προβλήματα ετών, καθώς και η στεγανοποίηση στους χώρους του κλειστού γυμναστηρίου και των βοηθητικών
κτηρίων(γραφεία – αποδυτήρια )του σταδίου.

Τέλος, επίσης με ίδιους πόρους, στο κλειστό προπονητήριο, ολοκληρώθηκε η επισκευή όλων των φωτιστικών σωμάτων και η αντικατάσταση των λαμπτήρων με led και ακολουθεί η ενίσχυση του φωτισμού με προβολείς led.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.