Είστε εδώ

Η δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου στο ΚΥ Σκύδρας

02/04/2021

Στη μάχη για την αντιμετώπιση και την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού εισέρχεται πλέον το Κέντρο Υγείας Σκύδρας (Κ.Υ.Σ.) μέσω των δύο εμβολιαστικών μονάδων που ξεκινούν τη λειτουργία τους από το Σάββατο 3 Απριλίου 2021.

Για το λόγο αυτό, την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής – Πρόνοιας Ιωάννα Βέργου επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Σκύδρας όπου συναντήθηκαν και συζήτησαν με τη Διευθύντριά του Γιαννούλα Κυπαρίσση και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό σχετικά με την τελική ολοκλήρωση των χώρων των εμβολιαστικών μονάδων.

Ο Δήμος Σκύδρας ανταποκρινόμενος στα αιτήματα του Κέντρου Υγείας Σκύδρας προσέφερε και προσφέρει κάθε δυνατής μορφής υλικοτεχνική βοήθεια για την εύρυθμη λειτουργία του.

Ας σημειωθεί ότι η συνεργασία και οι επαφές ανάμεσα στο Δήμο Σκύδρας και το Κέντρο Υγείας Σκύδρας ήταν συνεχείς κι αποτελεσματικές με τη συμβολή της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου και των πρώην Αντιδημάρχων: Μαρίας Γιακαμόζη, Μιχάλη Μέγα, Χαράλαμπου Γεραντίδη, Γιώργου Σταματέλλου και Κωνσταντίνου Τερζίδη, που συνεχίζουν οι νυν Αντιδήμαρχοι Ιωάννα Βέργου, Γιώργος Χρυσαφίδης, Αναστάσιος Αδαμίδης, Αθανάσιος Γίτσας και Σταύρος Πασχαλίδης.

Ειδικά για το διάστημα της πανδημικής κρίσης ο Δήμος Σκύδρας πραγματοποίησε τεχνικές εργασίες στο Κ.Υ.Σ., τοποθέτησε εξωτερικά δύο χώρους covid – 19 και το σκέπαστρο της εισόδου του Κ.Υ.Σ. και πρόσφερε ηλεκτρονικό και ηλεκτρικό κι άλλο εξοπλισμό( ηλεκτρονικό υπολογιστή, ψυγείο, τηλεόραση, λέβητα, σώματα θέρμανσης, ηλιακό θερμοσίφωνα κ.α.), κλινοσκεπάσματα κ.α. Επίσης, πραγματοποίησε απολυμάνσεις και συνεργάστηκε στη μεταφορά συμπολιτών μας στο Κ.Υ.Σ. και στο Νοσοκομείο Έδεσσας.

Με την ευκαιρία υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Σκύδρας μέσω της κοινωνικής του υπηρεσίας και συγκεκριμένα του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι εξυπηρετεί και θα συνεχίσει να εξυπηρετεί συμπολίτες μας των ευπαθών κι απόρων ομάδων προκειμένου να μεταβούν στις εμβολιαστικές μονάδες του Κέντρου Υγείας Σκύδρας και του Νομού κατόπιν σχετικής συνεννόησης. Αρμόδια για το συγκεκριμένο θέμα είναι η Αντιδήμαρχος Ιωάννα Βέργου τηλ.:6980414242.

Ο Δήμος Σκύδρας συνεργάζεται άριστα με το Κέντρο Υγείας Σκύδρας κι όλους τους συναρμόδιους φορείς έχοντας ως κύρια προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των συμπολιτών και των συνανθρώπων μας. Εύχεται δύναμη κι αντοχή στο δύσκολο κι ευάρεστο έργο που έχουν αναλάβει να φέρουν σε πέρας οι άνθρωποί του, όπως μ΄επιτυχία έχουν πράξει μέχρι τώρα, και δηλώνει συμπαραστάτης και σύμμαχος στον σκληρό αγώνα μαζί και μόλους τους συμπολίτες μας για την αντιμετώπιση και την εξάλειψη της πανδημικής κρίσης.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.