Είστε εδώ

Επιτυχίες του ΝΟΓ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας

19/07/2021

Ολοκληρώθηκε το 87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στην Καστοριά με επιτυχίες για τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών.

1 Χρυσό, 1 Αργυρό και 1 Χάλκινο είναι η συγκομιδή των μεταλλίων από τους 4 τελικούς που συμμετείχαν οι αθλητές μας στις κατηγορίες Ανδρών - Γυναικών και Νεανίδων.

Συγκεκριμένα η παγκόσμια πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Ευαγγέλια Φράγκου τερμάτισε 1η και κέρδισε το Χρυσό μετάλλιο στο 1Χ Σκιφ Νεανίδων ενώ στο 1Χ Σκιφ Γυναικών τερμάτισε 3η συναγωνιζόμενη μεγαλύτερες συναθλήτριες της και κέρδισε το Χάλκινο μετάλλιο.

Παράλληλα, ο πρωταθλητής του ΝΟΓ Ζηντηρίδης Κώστας ακόμη μια χρονιά βρέθηκε στο βάθρο των νικητών και κέρδισε το Αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία 1Χ Σκιφ Ελαφρών Βαρών Ανδρών ενώ μετά από έναν αξιόλογο αγώνα στο αγώνισμα του 1Χ Σκιφ Ανδρών τερμάτισε 5ος.

Στις κατηγορίες Παίδων - Κορασίδων οι νεαροί αθλητές μας οι περισσότεροι αγωνίστηκαν πρώτη φορά στον υγρό στίβο λόγω των περιορισμών της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς και αποκόμισαν μια εμπειρία που θα τη χρησιμοποιήσουν δημιουργικά στο μέλλον.
Στην Δίκωπο Κορασίδων οι Τσουκτορίδου Ευαγγελία - Πέτσου Έλενα κατέλαβαν την 5η θέση στον μεγάλο τελικό.
Στον Σκιφ Κορασίδων η Καλαιτζή Παναγιώτα κατέλαβε την 2η θέση στον μικρό τελικό.
Στο Διπλό Σκιφ Παίδων οι Μπακιρτζής Θεόδωρος - Σπυρίδης Ναπολέων κατέλαβαν την 3η θέση στον μικρό τελικό.
Αν και δεν κέρδισαν μετάλλιο τα τρία πληρώματα μας που αγωνίστηκαν ευχαριστήθηκαν πολύ τη διαδικασία των αγώνων και έδειξαν αγωνιστικά ότι το μέλλον τους ανήκει. Άλλωστε οι περισσότεροι αθλητές μας βρίσκονται στην ηλικιακή κατηγορία της Ανάπτυξης!!!!

Τέλος, δε μπορούμε να μην αναφέρουμε τη συμμετοχή δύο αθλητριών του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών στο κοινόβιο Ανάπτυξης που γινόταν στην Καστοριά παράλληλα με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η Κιοσελάκη Εύα και η Καλαιτζή Ευλαμπία υπό τη καθοδήγηση της Επικεφαλής της Αναπτυξιακής Ομάδας Κωπηλασίας Δήμητρα Γιαννιού και των ομοσπονδιακών προπονητών Γκουντούλα Απόστολο και Τζανίνη Βασίλη προπονήθηκαν, διδάχθηκαν και συμμετείχαν σαν εθελοντές στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Το μέλλον τους ανήκει και ευχόμαστε στο μέλλον να τις καμαρώνουμε στο βάθρο δίπλα σε μεγάλους πρωταθλητές.

Την ομάδα συνόδεψε η έφορος του Ομίλου μας Κομκή Φωτεινή και οι προπονητές μας Ασπρογέρακας Σπύρος και Τσαλικίδης Βασίλης.

Τα αποτελέσματα του αγώνα αποδεικνύουν τη διαχρονική αξία του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών και της σωστής καθοδήγησης του τεχνικού συμβούλου Ασπρογέρακα Σπύρου ο οποίος χρησιμοποιώντας τις εξαιρετικές συνθήκες του ποταμού Λουδία και με την τεχνογνωσία που έχει δημιουργεί πρωταθλητές και αναδεικνύει το ταλέντο των μικρότερων αθλητών.

Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών συνεχίζει διαχρονικά την πορεία του να βρίσκεται ανάμεσα στους πρωταθλητές της κωπηλασίας και στο μέλλον ελπίζει με περισσότερα πληρώματα να βρίσκεται ακόμη πιο ψηλά.

Το Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τους αθλητές του και τους προπονητές του για τις επιδόσεις του.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.