Είστε εδώ

Εορτή Αγίου Παντελεήμονος του ιαματικού

27/07/2021

Άγιος Παντελεήμονας Μεσιανού
Την Τρίτη 27 Ιουλίου, εορτή του Αγ. Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του ιαματικού, πανηγυρίζει ο ιερός ενοριακός ναός Αγίου Παντελεήμονος Μεσιανού, όπου φυλάσσεται τμήμα του ιερού λειψάνου του, ενώ την Τετάρτη 28 Ιουλίου εορτάζεται η μνήμη της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου.

Τρίτη 27 Ιουλίου
7:00 - 10:00 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ. Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα τεθεί σε προσκύνηση η Τίμια Κάρα του Αγίου Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης.
7:00 μ.μ. Εσπερινός εορτής Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου μετ’ αρτοκλασίας, ανάγνωσις ευχών υπέρ υγείας και τεκνογονίας, ευλογία και διανομή μήλων της Αγίας.
Τετάρτη 28 Ιουλίου
7:30 - 10:00 π.μ. Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ανάγνωσις ευχών υπέρ υγείας και τεκνογονίας, ευλογία και διανομή μήλων της Αγίας. Αναχώρηση της ιεράς εικόνος της Παναγίας.

Νοσοκομείο Γιαννιτσών
Όρθρος και Θεία Λειτουργία θα τελεσθούν το πρωί της Τρίτης από τις 6:30 το πρωί και στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών. Στα πλαίσια του εορτασμού θα τεθεί σε προσκύνηση τμήμα του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Παντελεήμονος.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.