Είστε εδώ

Πασχαλινό τραπέζι για όλους

07/04/2022

Πασχαλινό τραπέζι για όλους από το Δήμο Σκύδρας

Το Πάσχα, η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, είναι η γιορτή της αγάπης, της συγχώρεσης και της αλληλεγγύης.
Είναι η γιορτή που αγκαλιάζει όλους τους πιστούς κι αποκτά την ουσία και το αληθινό της νόημα μέσα από την αποδοχή της δωρεάς του Υψίστου κι από τις πράξεις προσφοράς και συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας.
Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Σκύδρας συνεχίζει και φέτος τη δράση «Πασχαλινό τραπέζι για όλους» ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα που θα μοιραστούν, ενόψει της γιορτής του Πάσχα, σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.

Έτσι, λοιπόν, προσκαλούμε τους συμπολίτες μας να προσφέρουν κάθε είδους τρόφιμα, συσκευασμένα και μεγάλης διάρκειας, σ΄ όποια ποσότητα έχουν τη δυνατότητα.

Η συλλογή των τροφίμων θα πραγματοποιείται από την Παρασκευή 8 Απριλίου έως τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2022, από τις 10:00΄έως τις 14:00΄, στα εξής σημεία:
1) Σκύδρα: στην είσοδο του Δημαρχείου.
2) Καλή: στο Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Μενηίδας.

Η δράση υλοποιείται από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής – Πρόνοιας του Δήμου Σκύδρας, τηλ.:2381351876. Τον συντονισμό και την ευθύνη έχει η αρμόδια Αντιδήμαρχος Ιωάννα Βέργου, τηλέφωνα επικοινωνίας: 2381351804 και 6980414242.

Η δράση «Πασχαλινό τραπέζι για όλους από το Δήμο Σκύδρας» στηρίζεται στη συνεισφορά και στην υποστήριξη των συμπολιτών μας τους οποίους, εκ των προτέρων, ευχαριστούμε θερμά!

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.