Είστε εδώ

5η Ανθοέκθεση Δήμου Σκύδρας

28/04/2022

Το Σάββατο 30 Απριλίου 2022 ξεκινάει η 5η Ανθοέκθεση του Δήμου Σκύδρας, στην πλατεία Δημοκρατίας, όπου για πέντε ημέρες, μέχρι την Τετάρτη 4 Μαΐου, θα αποτελέσει το μεγάλο ανοιξιάτικο, πολύμορφο γεγονός του τόπου μας και της ευρύτερης περιοχής.

Με βάση τις προηγούμενες Ανθοεκθέσεις, που δυστυχώς διακόπηκαν το 2020 λόγω της εφαρμογής των μέτρων για την ανάσχεση της διάδοσης του κορωνοϊού, κάνουμε μια νέα αρχή με ελπίδα κι αισιοδοξία για να προσφέρουμε ευχάριστες ώρες επαφής με το φυσικό περιβάλλον, ώρες ξενοιασιάς κι αναψυχής μετά από τα μεγάλα διαστήματα κοινωνικής αποστασιοποίησης και των διαφόρων περιοριστικών μέτρων.

Ο πολύχρωμος κι ευωδιαστός κόσμος των λουλουδιών και των φυτών περιμένει να υποδεχθεί τους επισκέπτες του που θα μπορούν σε προσιτές τιμές να προμηθευτούν τα φυτά της αρεσκείας τους με βάση την ποικιλία, τις οδηγίες και τις προτάσεις των πρόθυμων εκθετών να εξυπηρετήσουν και να καλύψουν κάθε απαίτηση, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να δημιουργήσουν ένα ειδυλλιακό κι ευχάριστο τοπίο στον μικρόκοσμο του κάθε μπαλκονιού, κάθε κήπου κι αυλής του σπιτιού τους.

Όλο αυτό το διάστημα η έκθεση θα πλαισιώνεται από πλούσιες κι ενδιαφέρουσες, πολιτιστικές, εκπαιδευτικές, ενημερωτικές, καλλιτεχνικές δράσεις για όλους πολίτες τις οποίες ετοίμασαν με ενθουσιασμό και μεράκι ο Δήμος Σκύδρας και οι συντελεστές των εκδηλώσεων.

Τα εγκαίνια της 5 Ανθοέκθεσης του Δήμου Σκύδρας θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Δημοκρατίας (έναντι Δημαρχείου), το Σάββατο 30 Απριλίου 2022 κι ώρα 07:30μ.μ.

Το ταξίδι της 5 Ανθοέκθεσης του Δήμου Σκύδρας ξεκινάει και μας περιμένει όλους να το ζήσουμε και να το απολαύσουμε. Εμπρός λοιπόν!

Δείτε το πρόγραμμα κάνοντας κλικ στην εικόνα παρακάτω

Το πρόγραμμα της ανθοέκθεσης Σκύδρας

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.