Είστε εδώ

Aύξηση του κονδυλίου για το Εξοικονομώ 2021

29/04/2022

Με την ολοκλήρωση της υποβολής των αιτήσεων μονοκατοικιών και μεμονωμένων διαμερισμάτων και την ανακοίνωση των αρχικών πινάκων κατάταξης του προγράμματος «Εξοικονομώ 2021», ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης κατέθεσε κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σκρέκα με θέμα την αύξηση του κονδυλίου για το Εξοικονομώ 2021 με σκοπό την ένταξη μεγαλύτερου αριθμού επιλαχόντων.

Όπως αναφέρει ο Βουλευτής στην ερώτηση του, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα από το ΥΠΕΝ αποδεικνύεται το τεράστιο ενδιαφέρον των πολιτών, το οποίο έχει ως επακόλουθο πολύ μεγάλο αριθμό επιλαχόντων, που ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Δεδομένου του βασικού στόχου του προγράμματος, που είναι ο δραστικός και μόνιμος περιορισμός του κόστους της ενέργειας για τα νοικοκυριά, ο κ. Σταμενίτης επισημαίνει την αναγκαιότητα ένταξης στο πρόγραμμα όσων περισσότερων ενδιαφερομένων γίνεται.

Βάσει όλων των παραπάνω ο Βουλευτής Πέλλας ζητά από τον Υπουργό να τον ενημερώσει αν βρίσκεται στο σχεδιασμό της ηγεσίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας η αύξηση του προς διάθεση κονδυλίου για το πρόγραμμα που θα εξυπηρετήσει τον παραπάνω στόχο.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.