Είστε εδώ

Επισκευή δρόμων προς το Χ/Κ Καϊμακτσαλάν

12/05/2022

Έγκριση κονδυλίων για επισκευή των οδικών δικτύων προς το χιονοδρομικό από Έδεσσα και Αριδαία

Την έγκριση χρηματοδότησης, 500.000 και 400.000 ευρώ αντίστοιχα στους Δήμους Έδεσσας και Αλμωπίας, υπέγραψε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής. Πρόκειται για αιτήματα που είχαν καταθέσει οι εν λόγω Δήμοι τον περασμένο Φεβρουάριο και αφορούν την επισκευή των δρόμων που οδηγούν στο χιονοδρομικό κέντρο Βόρας – Καϊμακτσαλαν από την Έδεσσα και την Αριδαία.

Αναφορικά με το ζήτημα ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης, σε συνεργασία με τους Δημάρχους είχε παρουσιάσει στον Υπουργό κ. Καραμανλή την υφιστάμενη κατάσταση των οδικών δικτύων που οδηγούν στο χιονοδρομικό, αναδεικνύοντας την ανάγκη που υπάρχει για συγκεκριμένες παρεμβάσεις με σκοπό την αποκατάσταση των φθορών που παρουσιάζουν.

Αναφορικά με την εξέλιξη ο κ. Σταμενίτης τόνισε: «Η έγκριση της χρηματοδότησης για ανακατασκευή των οδικών δικτύων που οδηγούν προς το χιονοδρομικό κέντρο είναι ιδιαίτερης σημασίας, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που δημιουργούνται σε κάθε χειμερινή τουριστική σεζόν στην πρόσβαση των επισκεπτών είτε από Έδεσσα, είτε από την πόλη της Αριδαίας και του Λουτρακίου, λόγω των συνεχών αποκλεισμών του οδικού δικτύου εξαιτίας της κακής κατάστασης της ασφάλτου (καθιζήσεις σε αρκετά σημεία).».

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.