Είστε εδώ

Παρουσίαση του Ερωτευμένου Καίσαρα στη Σκύδρα

16/06/2022

Στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, η παρουσίαση του βιβλίου «Ερωτευμένος Καίσαρ» του δημοσιογράφου και συγγραφέα Παναγιώτη Χανού.

Δόθηκε έτσι η ευκαιρία της γνωριμίας με τον συγγραφέα, της παρουσίασης από τον ίδιο όσων γεγονότων και καταστάσεων τον ενέπνευσαν και τον οδήγησαν στο γράψιμο του βιβλίου, αλλά και το πώς νοιώθει πλέον με το τελικό αποτέλεσμα και την μέχρι τώρα αποδοχή του βιβλίου από τους συγγραφικούς – λογοτεχνικούς κύκλους και το αναγνωστικό κοινό.
Επίσης, ήταν μια ευκαιρία προσέγγισης κι ανάλυσης του βιβλίου μέσα από τη ματιά, την αίσθηση και την κρίση των εξαίρετων παρουσιαστών του βιβλίου.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου στο χαιρετισμό της καλωσόρισε, συγχάρηκε κι ευχαρίστησε τον συγγραφέα κι όλους τους συντελεστές που ανέλαβαν να ταξιδέψουν τον «Ερωτευμένο Καίσαρα» και στη Σκύδρα. Σημείωσε ότι οι παρευρισκόμενοι αναμένουν να ακούσουν με ενδιαφέρον και να συζητήσουν με τον συγγραφέα και τους ομιλητές. Εξήρε το γεγονός ότι μέρος των εσόδων του βιβλίου προσφέρεται υπέρ του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών και πως θα υπάρχει επικοινωνία για την επανάληψη της παρουσίασης. Ευχήθηκε υγεία σε όλους και καλή συνέχεια.

Ακολούθησε ο χαιρετισμός από την Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών Μαρία Λαγομάτη η οποία μίλησε για τον συγγραφέα και το βιβλίο κι έκανε μια σύντομη αναφορά στους σκοπούς, στις πρωτοβουλίες και στις δράσεις του Συλλόγου.

Στη συνέχεια για το βιβλίο μίλησε ο συγγραφέας και οι:
Φώτης Κουτσαμπάρης, δημοσιογράφος, ποιητής και συγγραφέας, που είχε παράλληλα το ρόλο του συντονιστή της παρουσίασης.
Πέτρος Μπέσπαρης, φιλόλογος, ιστορικός και λογοτέχνης, και
Ιωάννης Παπαλαζάρου, συγγραφέας, εκπαιδευτικός.
Ακόμη η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα Νίκη Ποζίδου διάβασε με τον συγγραφέα αποσπάσματα του βιβλίου με τη μουσική συνοδεία από τον Αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής του Δήμου Σκύδρας Αλέξανδρο Βασιλειάδη.

Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης ο συγγραφέας ευχαρίστησε για τη φιλοξενία και για τις ευχές ώστε το βιβλίο να έχει πολλές επανεκδόσεις και να αποτελέσει τη βάση κινηματογραφικού ή θεατρικού έργου.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.