Είστε εδώ

Έργα στις ανηφόρες του Άγρα

28/07/2022

Με εντατικούς ρυθμούς ξεκίνησαν οι εργασίες για την βελτίωση της Ε.Ο. Έδεσσας – Φλώρινας, στις ανηφόρες του Άγρα. Το έργο αποτελεί τμήμα του σημαντικού σχεδιασμού, που υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, με κυρίαρχο στόχο την οδική ασφάλεια σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο ευθύνης της.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, παρακολούθησε την έναρξη των εργασιών ασφαλτόστρωσης, επισημαίνοντας την βαρύνουσα σημασία της οδικής ασφάλειας για τους κατοίκους, τους επισκέπτες της περιοχής αλλά και τη διακίνηση των εμπορευμάτων και της παραγωγής από τα αγροκτήματα.

«Βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο ολιστικής παρέμβασης στο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Πέλλας» τόνισε ο κ. Τζαμτζής, «το οποίο αφορά στον εκσυγχρονισμό και την ασφάλεια τμημάτων του εθνικού και περιφερειακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Πέλλας. Περιλαμβάνει τη βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών, των τεχνικών χαρακτηριστικών των οδών, τη βελτίωση των στοιχείων ασφαλείας με τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας, σημάνσεων, ηλεκτροφωτισμού κ.α. όπως, άλλωστε, απαιτούν οι συμπολίτες μας».

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.