Είστε εδώ

Νέα άσφαλτος στις ανηφόρες του Άγρα

17/11/2022

Με αντιολισθηρό ασφαλτοτάπητα θωρακίζονται οι ανηφόρες του Άγρα, ενόψει χειμώνα

Με στόχο την βελτίωση της οδικής ασφάλειας, ενόψει της χειμερινής περιόδου, η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τη διάστρωση ασφαλτικού αντιολισθητικού τάπητα, στο τμήμα από το φανάρι της Περιφερειακής Οδού Έδεσσας έως και την είσοδο του οικισμού του Άγρα.

Οι εργασίες εκτείνονται σε μήκος 2,2 χιλιομέτρων και εντάσσονται στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π. Ε. Πέλλας για τα έτη 2020, 2021, 2022» , συνολικού προϋπολογισμού 1.730.000 ευρώ.

Η οδική ασφάλεια παραμένει κύρια και απαρέγκλιτη προτεραιότητα για την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής: «Εστιάζουμε πρωτίστως σε δρόμους αυξημένης επικινδυνότητας» τόνισε ο κ. Τζαμτζής. «Ενόψει του Χειμώνα προχωρούμε σε διάστρωση αντιολισθητικού ασφαλτοτάπητα στις ανηφόρες του Άγρα, βελτιώνοντας, κατά το δυνατόν, τις συνθήκες οδικής ασφάλειας, σε ένα δρόμο που δημιουργεί επιπρόσθετους κινδύνους, όταν εκδηλώνονται έντονα καιρικά φαινόμενα. Αξιοποιούμε τα σύγχρονα μέσα και εργαλεία με στόχο να απολαμβάνουν οι πολίτες της Πέλλας ένα σύγχρονο και λειτουργικό οδικό δίκτυο».

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.